De Originele Turkse Knoflooksaus

De originele Turkse knoflooksaus van Yildriz is uitgegroeid tot een begrip binnen het sauzenassortiment. Een ware smaaksensatie, op basis van een authentiek recept, zoals deze alleen in de echte shoarmazaken geserveerd wordt. Een romige saus met een verse knoflookbeleving! Heerlijk bij Shoarma, een Kapsalon, Döner en grillgerechten.

Knoflooksaus 1.png

Authentieke smaakbeleving

Shoarma, döner, een broodje falafel of een Turkse pizza: allemaal gerechten die een net zo lekkere saus verdienen. De Yildriz sauzen zijn stuk voor stuk gebaseerd op authentieke en lokaal verkregen recepturen, met dezelfde smaakbeleving als bij een echte shoarmazaak. Kortom: wereldsauzen voor horecaprofessionals met smaak, bereid met de lekkerste ingrediënten.

Naar producten

Altijd op de hoogte!

Word je graag geïnspireerd middels recepten en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.

Zoek een verkoopadviseur bij jouw in de buurt!

Dennis Klaassen 02 LR.jpg

Waar komt de Kapsalon vandaan?

De kapsalon is niet meer weg te denken uit het Nederlandse culinaire landschap. De geliefde bak met patat, sla, kaas, saus en shoarma is rond 2003 ontstaan in Delfshaven. De eigenaar van kapsalon Tati bestelde regelmatig iets bij de shoarmazaak een paar deuren verderop. Hij nam dan patat met shoarma samen in een bakje. Op zich al geniaal, tot iemand van de shoarmazaak een keer opperde of hij er ook niet nog wat gesmolten kaas bij wilde. De kapsalon was geboren!

Het geheim van de lekkerste kapsalon? Dikke patat en verse shoarma, geen kebab. O ja, en natuurlijk veel Turkse knoflooksaus of een van de andere Yildriz sauzen.

Lees meer