Samen maken we gewone dingen bijzonder!

Ruim vijftig jaar geleden introduceerde Remia de fritessaus, als voordeliger alternatief voor mayonaise. Sindsdien is het Frietje Mét onlosmakelijk verbonden met Remia. Inmiddels bieden we met ons gevarieerde fritessausassortiment voor iedereen het passende Frietje Mét en zijn we verschillende innovaties verder. Wat dacht je van de Burger & Grill sauzen, Like!Mayo, Legendary Mayonnaise of Fritessaus Plantaardig?

Remia is hét merk voor de horecaondernemer die op zoek is naar kwalitatieve producten, innovatie en inspiratie als het gaat om productcombinaties en recepten. Wij helpen je graag de gewone gerechten bijzonder te maken!

Bekijk het assortiment voor de horeca

Remia Fritessaus emmers zwart wit oud

Altijd op de hoogte!

Word je graag geïnspireerd middels recepten en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.

Advies op maat?

Zoek hier jouw verkoopadviseur in de buurt!

Louis Luis 02 LR.jpg

Like!Mayo: dé mayo voor iedereen

Met Like!Mayo hebben wij een nieuwe standaard voor mayonaise ontwikkeld; een vegan mayonaise die smaakt zoals je van Remia gewend bent, waar iedereen in jouw horecazaak van kan genieten. Like!Mayo is namelijk ei-vrij en volledig plantaardig. Bereid op basis van 100% zuivere zonnebloemolie en vrij van allergenen - dus ook lactose- en glutenvrij.      

Naar de vegan mayo

Remia plantaardige Like!Mayo frites op houten plank

Maak je frites legendarisch!

Haute friture is hip en happening! Ambachtelijke frites verdienen een rijke topping, vol van smaak! Maak je frites legendarisch met Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise. Of je nu kiest voor de hartige truffelmayonaise of de pittige knoflook-srirachamayonaise, voor elk gerecht is er binnen de vier smaken een passende topping!

Laat je inspireren

Legendary Fries 800 450.jpg

Til je burgers naar een hoger plan met de Burger & Grill sauzen!

Een saus zorgt dat alle componenten van een burger of grillgerecht samensmelten tot een verrukkelijk geheel! Met de Burger & Grill sauzen bieden wij je niet één, maar maarliefst zeven van dergelijke hamburgersauzen. Of je nu kiest voor de Smokey BBQ of de Burger Relish... stuk voor stuk American Originals, die jouw creaties naar een hoger niveau tillen!

By the way.. heb je onze brand new Smokey BBQ Burgersauce al geprobeerd?

Lees meer

Black Jack burger 800 450.jpg

Bakken en braden met een smaakvol eindresultaat

Remia lanceert een nieuw assortiment MultiCuisine! Een bak- en braadboter met geoptimaliseerde receptuur en in vernieuwde verpakkingsvormen: een handige 900 ml doseertube en handzame 3L can. MultiCuisine is multi toepasbaar, allergenenvrij, palmolievrij en heeft een natuurlijke botersmaak.  

Lees meer over MultiCuisine

Altijd warme satésaus

Satésaus is een veelgevraagde saus onder horecagasten. Maar het maken en warm houden van van satésaus kost veel tijd. Om het jou gemakkelijk te maken in de keuken hebben wij de SatéJet ontwikkeld. Met één druk op de knop lever je altijd dezelfde kwaliteit én portie satésaus aan je gasten. Zo heb je de volledige controle over je uitgifte en ga je voor een optimaal rendement.

Ontdek de SatéJet

Remiasatesaus_800x450.jpg

Frituuradvies op maat!

Geen enkele situatie is dezelfde! Daarom hebben de frituurspecialisten van Remia een uitgebalanceerd assortiment nieuwe generatie frituurvetten ontwikkeld, waarmee wij je een frituuradvies op maat geven. Daarbij kijken wij niet alleen naar jouw wensen met betrekking tot stabiliteit en verantwoorde samenstelling, maar ook heel nadrukkelijk naar jouw werkwijze. Op basis van onze FrituurVetWijzer adviseren wij je het frituurvet dat het beste bij jou past, zodat jij het beste resultaat en het hoogste rendement met het frituurvet kunt behalen.      

Laat je adviseren

Remia FrituurVetWijzer met Remia logo