Samen maken we gewone dingen bijzonder!

Ruim vijftig jaar geleden introduceerde Remia de fritessaus, als voordeliger alternatief voor mayonaise. Sindsdien is het Frietje Mét onlosmakelijk verbonden met Remia. Inmiddels bieden we met ons gevarieerde fritessausassortiment voor iedereen het passende Frietje Mét en zijn we verschillende innovaties verder. Wat dacht je van de Burger & Grill sauzen, Like!Mayo, Legendary MayonnaiseFritessaus Plantaardig of Speciaalsauzen?

Remia is hét merk voor de horecaondernemer die op zoek is naar kwalitatieve producten, innovatie en inspiratie als het gaat om productcombinaties en recepten. Wij helpen je graag de gewone gerechten bijzonder te maken!

Bekijk het assortiment voor de horeca

Remia Fritessaus emmers zwart wit oud

Remia Fritessaus

Met het uitgebreide fritessaus assortiment van Remia Professioneel serveer je voor elke gast een passend 'Frietje Mét'. Of je nu zoekt naar de klassieke Fritessaus, een fritessaus met minder vet óf een plantaardige fritessaus: Remia heeft een geschikte fritessaus voor elke horeca-ondernemer.

Alles over Remia Fritessaus

Mayonaise van Remia Professioneel

Voor de gast die niet met minder genoegen neemt dan de 'enige echte' mayonaise heeft Remia een uitgebreid assortiment mayonaises. De mayonaises van Remia zijn vol en romig van smaak én ook nog eens glutenvrij! Voor welke smaakbeleving ga jij? Een traditionele authentieke mayonaise, onze vegan mayonaise of juist voor een bijzondere smaakvariatie om jouw gerecht legendary te maken? 

Alles over Mayonaise van Remia Professioneel

Frites, glazen potje met fritessaus, mayonaise

De lekkerste satésaus van Remia

Satésaus is een veelgevraagde saus onder horecagasten. Een veelzijdige saus die elk gerecht helemaal af maakt: van een eenvoudig 'frietje saté' tot smaakmaker op een broodje pulled chicken of bij de gegrilde varkenshaas. Serveer jouw gasten de lekkerste satésaus met de kant-en-klare satésaus of maak 'm zelf met de satépasta van Remia.

Alles over Remia Satésaus

Remiasatesaus_800x450.jpg

Like!Mayo: dé mayo voor iedereen

Met Like!Mayo hebben wij een nieuwe standaard voor mayonaise ontwikkeld; een vegan mayonaise die smaakt zoals je van Remia gewend bent, waar iedereen in jouw horecazaak van kan genieten. Like!Mayo is namelijk ei-vrij en volledig plantaardig. Bereid op basis van 100% zuivere zonnebloemolie en vrij van allergenen - dus ook lactose- en glutenvrij.      

Naar de vegan mayo

Remia plantaardige Like!Mayo frites op houten plank

Maak je frites legendarisch!

Haute friture is hip en happening! Ambachtelijke frites verdienen een rijke topping, vol van smaak! Maak je frites legendarisch met Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise. Of je nu kiest voor de hartige truffelmayonaise of de pittige knoflook-srirachamayonaise, voor elk gerecht is er binnen de vier smaken een passende topping!

Laat je inspireren

Legendary Fries 800 450.jpg

Til je burgers naar een hoger plan met de Burger & Grill sauzen!

Een saus zorgt dat alle componenten van een burger of grillgerecht samensmelten tot een verrukkelijk geheel! Met de Burger & Grill sauzen bieden wij je niet één, maar maarliefst zeven van dergelijke hamburgersauzen. Of je nu kiest voor de Smokey BBQ of de Burger Relish... stuk voor stuk American Originals, die jouw creaties naar een hoger niveau tillen!

By the way.. heb je onze brand new Smokey BBQ Burgersauce al geprobeerd?

Lees meer

Black Jack burger 800 450.jpg

Bakken en braden met een smaakvol eindresultaat

Remia lanceert een nieuw assortiment MultiCuisine! Een bak- en braadboter met geoptimaliseerde receptuur en in vernieuwde verpakkingsvormen: een handige 900 ml doseertube en handzame 3L can. MultiCuisine is multi toepasbaar, allergenenvrij, palmolievrij en heeft een natuurlijke botersmaak.  

Lees meer over MultiCuisine

Frituuradvies op maat!

Geen enkele situatie is dezelfde! Daarom hebben de frituurspecialisten van Remia een uitgebalanceerd assortiment nieuwe generatie frituurvetten ontwikkeld, waarmee wij je een frituuradvies op maat geven. Daarbij kijken wij niet alleen naar jouw wensen met betrekking tot stabiliteit en verantwoorde samenstelling, maar ook heel nadrukkelijk naar jouw werkwijze. Op basis van onze FrituurVetWijzer adviseren wij je het frituurvet dat het beste bij jou past, zodat jij het beste resultaat en het hoogste rendement met het frituurvet kunt behalen.      

Laat je adviseren

Remia FrituurVetWijzer met Remia logo

Remia sauzen in sticks

Met Remia sauzen en dressings in een stick of sachet kies je voor gemak en hygiëne. Het (nieuwe) stickassortiment van Remia Professioneel is een alternatief voor de sauscups, die vanaf 1 januari 2024 geen deel meer uitmaken van het assortiment. Met het assortiment Remia sauzen in stick is er voor elk gerecht een passende saus of dressing.

Lees meer

Remia Dressings voor salade

De consument wil steeds gevarieerder maar ook bewuster eten, ook buiten de deur. Daarmee groeit de behoefte naar gezondere alternatieven op de menukaart zoals maaltijdsalades. Om ook in die behoefte van jouw horecagasten te voorzien, heeft Remia Professioneel een mooie serie dressings voor salades.

Meer over Remia Dressings

Altijd op de hoogte!

Word je graag geïnspireerd middels recepten en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Gouda's Glorie.

Advies op maat?

Zoek hier jouw verkoopadviseur in de buurt!

Louis Luis 02 LR.jpg