Samen maken we gewone dingen bijzonder!

Ruim vijftig jaar geleden introduceerde Remia de fritessaus, als voordeliger alternatief voor mayonaise. Sindsdien is het Frietje Mét onlosmakelijk verbonden met Remia. Inmiddels bieden we met ons gevarieerde fritessausassortiment voor iedereen het passende Frietje Mét en zijn we verschillende innovaties verder. Wat dacht je van de Burger & Grill sauzen, Like!Mayo en de Legendary Mayonnaise?

Remia is hét merk voor de horecaondernemer die op zoek is naar kwalitatieve producten, innovatie en inspiratie als het gaat om productcombinaties en recepten. Wij helpen je graag de gewone gerechten bijzonder te maken!

Bekijk het assortiment

Altijd op de hoogte!

Word je graag geïnspireerd middels recepten en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.

Advies op maat?

Zoek hier jouw verkoopadviseur in de buurt!

Like!Mayo: dé mayo voor iedereen

Met Like!Mayo hebben wij een nieuwe standaard voor mayonaise ontwikkeld; een mayonaise die smaakt zoals je van mayonaise gewend bent, waar iedereen van kan genieten. Like!Mayo is namelijk ei-vrij en volledig plantaardig. Bereid op basis van 100% zuivere zonnebloemolie en vrij van allergenen - dus ook lactose- en glutenvrij.      

Naar de vegan mayo

Maak je frites legendarisch!

Haute friture is hip en happening! Ambachtelijke frites verdienen een rijke topping, vol van smaak! Maak je frites legendarisch met Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise. Of je nu kiest voor de hartige truffelmayonaise of de pittige knoflook-srirachamayonaise, voor elk gerecht is er binnen de vier smaken een passende topping!

Laat je inspireren

Til je burgers naar een hoger plan met de Burger & Grill sauzen!

Een saus zorgt dat alle componenten van een burger of grillgerecht samensmelten tot een verrukkelijk geheel! Met de Burger & Grill sauzen bieden wij je niet één, maar maarliefst zeven van dergelijke hamburgersauzen. Of je nu kiest voor de Smokey BBQ of de Burger Relish... stuk voor stuk American Originals, die jouw creaties naar een hoger niveau tillen!

By the way.. heb je onze brand new Smokey BBQ Beer sauce al geprobeerd?

Lees meer

Bakken en braden met een smaakvol eindresultaat

Remia lanceert een nieuw assortiment MultiCuisine! Een bak- en braadboter met geoptimaliseerde receptuur en in vernieuwde verpakkingsvormen: een handige 900 ml doseertube en handzame 3L can. MultiCuisine is multi toepasbaar, allergenenvrij, palmolievrij en heeft een natuurlijke botersmaak.  

Vraag een gratis tube aan!

Frituuradvies op maat!

Geen enkele situatie is dezelfde! Daarom hebben de frituurspecialisten van Remia een uitgebalanceerd assortiment nieuwe generatie frituurvetten ontwikkeld, waarmee wij je een frituuradvies op maat geven. Daarbij kijken wij niet alleen naar jouw wensen met betrekking tot stabiliteit en verantwoorde samenstelling, maar ook heel nadrukkelijk naar jouw werkwijze. Op basis van onze FrituurVetWijzer adviseren wij je het frituurvet dat het beste bij jou past, zodat jij het beste resultaat en het hoogste rendement met het frituurvet kunt behalen.      

Laat je adviseren