Nieuwe verpakkingen voor sticks en sachets

Alle verpakkingen voor de saussticks en sachets zijn vernieuwd. Dit nieuwe stick assortiment van Remia Professioneel is een alternatief voor de sauscups, die geen deel meer uitmaken van het assortiment. De stickfolie in het stick assortiment is vervangen door papierlaminaat, waarmee ruim 50% kunststof is gereduceerd. De sauzen in stick hebben dankzij het gebruik van papierlaminaat een mooi papierlook en hebben een natuurlijke uitstraling. Ook de omdozen voor de sticks hebben een nieuwe, moderne en natuurlijke look and feel gekregen. En er is nu nog meer keuze in saus sticks: het stick assortiment is namelijk uitgebreid met 7 nieuwe sauzen!

Ook de portieverpakkingen voor dressings zijn vernieuwd en zijn nu verpakt in een handige 35 ml sachet. Jouw horecagasten kunnen zo zelf gemakkelijk naar smaak doseren. Met Remia sauzen en dressings in een stick of sachet kies je voor gemak en hygiëne. De saussticks en sachets passen als portieverpakking én wegwerpverpakking ook binnen de huidige SUP-wetgeving. Een volledig nieuwe uitstraling met de volgende voordelen: 
 
 • 50% Minder kunststof
 • 100% Kwaliteitsborging
 • Makkelijk te openen
 • Nieuwe, natuurlijke uitstraling
 • 7 Nieuwe saussticks smaken 
 • Past binnen de SUP-wetgeving
 • Het gehele assortiment sticks en sachets is glutenvrij  


Bekijk direct het assortiment

Het volledige assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment sauzen en dressings die verkrijgbaar zijn in sticks of  sachets. Verkoop bij alle bezorg-en afhaalbestellingen er sauzen of dressings bij en je krijgt zo meer marge. Met ons uitgebreide assortiment is er volop keuze voor iedere horeca gast.

Alle voordelen:

 • 100% Gemak & hygiëne
 • Bijverkoop is margetechnisch interessant
 •  Weinig derving
 • Zeer uitgebreid assortiment
 • Multi-toepasbaar  

Remia
Er is de keuze uit de volgende saus sticks of sachets van Remia: 

Daarnaast worden de volgende Remia Saladedressings nu ook aangeboden in sachets:

Gouda's Glorie
Er is de keuze uit de volgende saus sticks of sachets van Gouda's Glorie:


  Bekijk het assortiment

  Nieuwe SUP-wetgeving voor de horeca

  De SUP-wetgeving is per 1 januari 2024 uitgebreid met nieuwe regelgeving voor de horeca. Zo is het niet meer toegestaan om eenmalige vormvaste kunststof verpakkingen zoals wegwerpbakjes en wegwerpbekers te verkopen voor consumptie ter plaatse. Wij hebben vanwege deze wetgeving al onze plastic sauscups vervangen door saussticks.

  Wat mag er nu dan nog wel als het gaat om het geportioneerd aanbieden van sauzen?
  Wij bieden de volgende oplossingen aan:

  • Een sausdispenser. Deze gebruik je dan combinatie met papieren sauscups die je ter plaatste afvult. De sauzen voor deze sausdispensers zijn verkrijgbaar in 7,5L bag-in-box verpakking. Is dit teveel? Geen zorgen! Het assortiment sauzen in tubes is enorm uitgebreid. Ook vanuit een tube kun je eenvoudig doseren in papieren sauscups. 

  • Een groot assortiment aan saussticks of sachets

  Je kunt er als horeca ondernemer ook voor kiezen om herbruikbare verpakkingen te gaan gebruiken die je bijvoorbeeld kunt afwassen en opnieuw kunt gebruiken.

  Vraag een gratis proefpakket sticks aan!

  Wil je zelf overtuigd raken van onze sauzen in sticks? Vraag dan nu een proefpakket aan via onderstaand formulier.

  *Uitsluitend voor nieuwe verwerkers (uitsluitend foodprofessionals) en levering enkel op zakelijke adressen.    

  Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.