Black Jack Burger

Simpel, maar zo lekker! De Black Jack burger met bacon, tomaat en sla, afgetopt met de Smokey BBQ sauce.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de plakken bacon tot deze krokant is en leg deze op een stukje keukenpapier.
  3. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar. 4. Snijd het zachte sesambroodje open en beleg deze met sla, tomaat en Smokey BBQ. Leg vervolgens de hamburger op het broodje en direct daarop de bacon. Maak de burger af met de Smokey BBQ en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hambur...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief