Een trend én uitdaging waar je niet aan ontkomt!

Vegan is niets nieuws meer en wordt steeds breder omarmd. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor een veganistische levensstijl, wat betekent dat ze geen dierlijke producten zoals zuivel, kaas, eieren en honing eten. Het aandeel veganisten in Nederland is relatief klein, maar groeit ieder jaar. Zonder vegan aanbod weet je zeker dat ze niet komen en als ze in een gezelschap willen eten, kan het je zomaar groepen kosten. Door het stijgende aantal veganisten – en flexitariërs, die minder vlees eten - kiezen steeds meer horecaprofessionals ervoor om vegan gerechten aan te bieden.

Recept: Portobello met linzen

Ingrediënten: • 50g groene linzen • 1 takje tijm • 1 teen knoflook • 1 sjalotje • 1 kleine wortel • 1 blaadjes laurier • ¼ bouillonblokje • 1 grote portobello • 1 aardappel • ¼ bakje tuinkers • peper & zout • 60 ml C'est Ça pepersaus

Lees verder voor het volledige recept!

Bekijk dit C'est Ça recept

Zo wordt het aanbieden van een vegan alternatief wel heel makkelijk!

Maak jouw eigen vegan sauzen met een lekkere plantaardige basis voor sauzen, zoals Remia Like!Mayo, de ideale basis voor jouw huisgemaakte sauzen. Zo maak je in een handomdraai je eigen cocktailsaus of knoflooksaus, geschikt voor iedereen en daarmee ben je helemaal vegan-proof!

Meer over Like!Mayo

Vegan Limoendressing. Remia Professioneel