Een trend én uitdaging waar je niet aan ontkomt!

Vegan is niets nieuws meer en wordt steeds breder omarmd. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor een veganistische levensstijl, wat betekent dat ze geen dierlijke producten zoals zuivel, kaas, eieren en honing eten. Het aandeel veganisten in Nederland is relatief klein, maar groeit ieder jaar. Zonder vegan aanbod weet je zeker dat ze niet komen en als ze in een gezelschap willen eten, kan het je zomaar groepen kosten. Door het stijgende aantal veganisten – en flexitariërs, die minder vlees eten - kiezen steeds meer horecaprofessionals ervoor om vegan gerechten aan te bieden.

De Daltons presents: the Wicker!

Deze week is de Nationale week zonder Vlees! Hoe speel jij als ondernemer in op de trend naar plant-based en vegan? Het één na het andere nieuwe plantaardige vleesalternatief komt op de markt. Steeds kwalitatiever en beter van smaak. Robbert Jan de Veen van de Daltons heeft met een van deze vegan burgers een fantastische burger gemaakt: the Wicker!

Naar het recept van de vegan burger!

Remia Like!Mayo tube 800ml met hamburger

Heb jij al vegan opties op je kaart?

Vraag nu een Like!Mayo test aan!

Benieuwd naar de smaak van de Like!Mayo? Wil je graag zelf overtuigd raken en verschillende sauzen maken op basis van Like!Mayo, of deze gewoon met een frietje proberen? Vraag dan een test aan!

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Gouda's Glorie.

Zo wordt het aanbieden van een vegan alternatief wel heel makkelijk!

Maak jouw eigen vegan sauzen met een lekkere plantaardige basis voor sauzen, zoals Remia Like!Mayo, de ideale basis voor jouw huisgemaakte sauzen. Zo maak je in een handomdraai je eigen cocktailsaus of knoflooksaus, geschikt voor iedereen en daarmee ben je helemaal vegan-proof!

Meer over Like!Mayo

Sfeerbeeld Remia Like!Mayo frites op plank met mayo