Vegan saus: een trend én uitdaging waar je niet aan ontkomt!

Vegan is niets nieuws meer en wordt steeds breder omarmd. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor een veganistische levensstijl, wat betekent dat ze geen dierlijke producten zoals zuivel, kaas, eieren en honing eten. Het aandeel veganisten in Nederland groeit ieder jaar. Zonder vegan aanbod weet je zeker dat ze niet komen en als ze in een gezelschap willen eten, kan het je zomaar groepen kosten. Door het stijgende aantal veganisten en flexitariërs - consumenten die minder vlees eten - kiezen steeds meer horecaprofessionals ervoor om vegan gerechten aan te bieden.

Veganburger_vegansaus.jpg

Maak met Like!Mayo zelf een eigen vegan saus

Maak jouw eigen vegan sauzen met een lekkere plantaardige basis voor sauzen, zoals Remia Like!Mayo, de ideale basis voor jouw huisgemaakte sauzen. 

Like!Mayo is: 

  • 100 % plantaardig
  • Ei-vrij en lactosevrij
  • Allergenenvrij   

Zo maak je in een handomdraai je eigen cocktailsaus of knoflooksaus, geschikt voor iedereen en daarmee ben je helemaal vegan-proof! Je kunt eindeloos variëren en zelf de lekkerste creaties maken.

Meer over Like!Mayo

Likemayo_vegansaus.jpg

Heb jij al vegan opties op je kaart?

Een vegan fritessaus voor iedereen

Een vegan fritessaus voor iedereen? Jazeker! Wij hebben een 100 % plantaardige fritessaus ontwikkeld. Het is niet alleen ei-vrij, maar ook lactosevrij en glutenvrij. En natuurlijk met de romige smaak die je van fritessaus gewend bent. Met de Remia Fritessaus Plantaardig serveer je een lekkere fritessaus voor iedereen. 


Meer over Fritessaus Plantaardig

Narrowcasting Remia Fritessaus Plantaardig beeld

Vegan burger recept: the Wicker van de Daltons!

Hoe speel jij als ondernemer in op de trend naar plant-based en vegan? Het één na het andere nieuwe plantaardige vleesalternatief komt op de markt. Steeds kwalitatiever en beter van smaak. Er zijn veel heerlijke gerechten om uit te serveren aan je gasten zoals een vegan burger. 

Robbert Jan de Veen van de Daltons deelt hieronder het recept van zijn verrukkelijke vegan burger: the Wicker! 


Naar het recept van de vegan burger!

Remia Like!Mayo tube 800ml met hamburger

Vraag nu een Like!Mayo test aan!

Benieuwd naar de smaak van de Like!Mayo? Wil je graag zelf overtuigd raken en verschillende sauzen maken op basis van Like!Mayo, of deze gewoon met een frietje proberen? Vraag dan een test aan!

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Gouda's Glorie.