Nét zo lekker is als een reguliere Fritessaus!

Een fritessaus die niet alleen ei-vrij is maar ook nog eens volledig plantaardig, kan dat? Ja dat kan! Want Remia introduceert als eerste een ei-vrije fritessaus. Een Fritessaus waar iedereen van kan genieten! En uiteraard met de romige smaak die je van Fritessaus gewend bent. Met het vervangen van ei, past Remia Fritessaus Plantaardig helemaal in de duurzaamheidstrend van nu. Remia Fritessaus Plantaardig is echt een Fritessaus voor iedereen!

Vraag nu een gratis test Fritessaus Plantaardig aan!

Wil je zelf overtuigd raken van de fantastische smaak van Fritessaus Plantaardig? Vraag dan nu een test aan via onderstaand formulier. Wij komen dan graag bij je langs met een emmer Fritessaus Plantaardig om jou en je gasten zelf te laten ervaren dat deze fritessaus net zo lekker of misschien wel lekkerder is dan je bestaande fritessaus! Bovendien kun je al je gasten hiermee bedienen!

*Uitsluitend voor nieuwe verwerkers en levering enkel op zakelijke adressen.


Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.

Liever een vegan mayo?

Like!Mayo is heerlijk zacht en romig met de smaak die je van mayonaise gewend bent. Voor iedereen die allergenenvrij, ei-vrij en lactosevrij wil genieten. Heerlijk bij frites of gebakken aardappelen, of op een rijk belegde sandwich. Ook een prima basis voor eigengemaakte sauzen en dressings.

Meer info over Like!Mayo