Heb jij al een fritessaus voor iedereen?

Een Fritessaus voor iedereen? Jazeker! Remia heeft een 100% plantaardige fritessaus ontwikkeld, zonder ei en ook nog eens glutenvrij! Er zijn steeds meer consumenten die waardering hebben voor allergenenvrije producten. Remia Fritessaus is niet alleen ei-vrij, lactosevrij en glutenvrij, maar ook nog eens geschikt voor consumenten die een plantaardig dieet volgen. Dus wil je voor iedereen een lekkere Fritessaus serveren, kies dan voor Remia Fritessaus Plantaardig. 


Vraag nu een gratis test aan!

Vraag nu een gratis test Fritessaus Plantaardig aan!

Wil je zelf overtuigd raken van de fantastische smaak van Fritessaus Plantaardig? Vraag dan nu een test aan via onderstaand formulier. Wij komen dan graag bij je langs met een emmer Fritessaus Plantaardig om jou en je gasten zelf te laten ervaren dat deze fritessaus net zo lekker of misschien wel lekkerder is dan je bestaande fritessaus! Bovendien kun je al je gasten hiermee bedienen!

*Uitsluitend voor nieuwe verwerkers en levering enkel op zakelijke adressen.


Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.

Liever een vegan mayo?

Like!Mayo is heerlijk zacht en romig met de smaak die je van mayonaise gewend bent. Voor iedereen die allergenenvrij, ei-vrij en lactosevrij wil genieten. Heerlijk bij frites of gebakken aardappelen, of op een rijk belegde sandwich. Ook een prima basis voor eigengemaakte sauzen en dressings.

Ontdek alles over onze nieuwste Like!Mayo smaakvarianten: Like!Mayo chipotle en truffel

Meer info over Like!Mayo