Fritessaus plantaardig: lekker voor iedereen

De lekkerste fritessaus voor iedereen. De Remia Fritessaus plantaardig is niet alleen ei-vrij, maar ook nog eens 100% plantaardig. Het is de eerste ei-vrij fritessaus die ook glutenvrij én lactosevrij is. Het bevat dus geen allergenen en is écht geschikt voor iedereen.

Er is steeds meer interesse in plantaardige producten. Zo zijn er in Nederland steeds meer vegans, vegetariërs en flexitariërs. Ook is er een groeiende vraag naar transparantie, meer natuurlijke oplossingen en een vermindering van de consumptie van dierlijke ingrediënten. Remia Fritessaus Plantaardig past perfect bij deze duurzaamheidstrend: er komt geen ei aan te pas bij het maken van deze fritessaus. 

Dit is dé vegan fritessaus die lekker voor iedereen is, nu ook geschikt voor de horeca.   

Remia plantaardige fritessaus, vegan frietsaus

" Een fritessaus die alle klanten lekker vinden. Hiermee maken we echt iedereen blij "

Ria Dekker, eigenaresse van FrieteRia en BrasseRia in Dronten, vindt het belangrijk om een zo breed mogelijke doelgroep te bedienen.  "We zijn ontzettend blij met de plantaardige fritessaus van Remia, die helemaal ei-vrij, lactosevrij en plant based is. Een fritessaus die alle klanten lekker vinden. Hiermee maken we echt iedereen blij.

Deze fritessaus wordt enorm gewaardeerd en dat zorgt voor extra veel mond-tot-mondreclame" vertelt de onderneemster enthousiast.


Lees het hele verhaal van Ria Dekker

riadekker_vegan_fritessaus_vegansaus.jpg

Nu ook in Bag-in-box & sticks!

De Fritessaus Plantaardig in de 10 liter emmer is een groot succes onder zowel horeca ondernemers als horeca gasten. Daarom hebben we ons plantaardige fritessaus assortiment voor de horeca uitgebreid met een 7,5 liter bag-in-box verpakking en een doos met een inhoud van 200 sticks met een handige portieverpakking à 20 ml. 

Uiteraard met de vertrouwde smaak die je van Fritessaus Plantaardig in emmer gewend bent. Net zo lekker als een reguliere Fritessaus voor de horeca, en ook nog eens vegan en 100% plant based.

Bekijk het assortiment

Waarom kiezen voor plantaardige fritessaus in de horeca?

Met de Remia Fritessaus Plantaardig hoef je niet meer na te denken over de specifieke voorkeuren van je horecagasten zoals allergieën en dieetwensen. Je serveert één fritessaus aan iedereen. Bij de productie worden geen eieren of andere dierlijke producten gebruikt en dit maakt het een perfecte keuze voor gasten die veganistisch of vegetarisch eten. 

We gebruiken een unieke mix van (diervrije) ingrediënten om deze fritessaus zijn bekende romige smaak te geven. Het is dus lekker voor iedereen: 

  • 100 % plantaardig
  • Geschikt voor vegans en vegetariërs
  • Ei-vrij
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Beter voor het milieu


Vraag een gratis test Fritessaus Plantaardig aan!

Wil je zelf overtuigd raken van de smaak van Fritessaus Plantaardig? Vraag dan nu een test aan via onderstaand formulier. Wij komen dan graag bij je langs met een emmer Fritessaus Plantaardig om jou en je gasten zelf te laten ervaren dat deze fritessaus net zo lekker of misschien wel lekkerder is dan je bestaande fritessaus! Bovendien kun je al je gasten hiermee bedienen!

*Uitsluitend voor nieuwe verwerkers en levering enkel op zakelijke adressen.    

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.