Remia, de uitvinder van fritessaus!

Wist je dat fritessaus een uitvinding van Remia is? Ruim 50 jaar geleden bracht Remia Fritessaus Classic op de markt. Al jaren wordt Remia Fritessaus Classic in een onafhankelijk marktonderzoek, als de lekkerste getest; iets om trots op te zijn. 

Inmiddels kunnen we met ons brede assortiment aan fritessaus iedereen een passend frietje mét bieden. Extra romig, minder calorieën of plantaardig? Bij Remia is er een fritessaus voor iedereen. Alle fritessauzen van Remia zijn glutenvrij en de fritessauzen met ei worden altijd bereid met vrije-uitloop eieren.

Bekijk het assortiment

Remia puntzak frites, aardappelen, mayonaise

Frites met toppings

Frites met toppings, ook wel loaded fries of topped fries genoemd, is de trend van dit moment. Klanten zijn niet altijd meer op zoek naar een simpel frietje met en willen verrast worden. Voor jou de kans om je te onderscheiden met een paar lekkere loaded fries gerechten!

Een heerlijk frietje met topping maken hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Grote kans dat jij namelijk al iets op de menukaart hebt staan wat past op een frietje, zoals stoofvlees, pulled pork, pulled chicken of shoarma. Na toevoeging van een paar verse ingrediënten heb je je eigen loaded fries gecreëerd die je – afhankelijk van de topping – aftopt met bijvoorbeeld Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle.

Heerlijke recepten

Recept Remia Legendary Loaded Fries met biefstuk en Black Truffle Mayo

Ambachtelijke Belgische sauzen voor friet

In het land van onze zuiderburen heerst een ware friet-cultuur. Meer dan logisch, als je de lekkere dikke frieten in combinatie met heerlijke Belgische sauzen hebt geproefd. In België is de saus namelijk net zo belangrijk als de friet. Van friszure Belgische mayonaise tot vurige samuraisaus of lichtzoete hannibal saus, er is genoeg keuze en variatie. 

Gelukkig hoef jij niet naar België om échte authentieke Belgische sauzen in huis te halen. Met het assortiment Belgische sauzen van DeVlaendere geef jij jouw gasten een ambachtelijke en typisch Belgische smaakbeleving.

Lees meer

Het Lekkerste Speciaaltje

Friet speciaal of patat speciaal is niet weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Uit onderzoek is gebleken dat het Lekkerste Speciaaltje gemaakt wordt met Remia Fritessaus Classic én Remia Curry Ketchup!

Lees meer

Trending! Cheese fries

Ondanks het feit dat Nederland een echt kaasland is, is de laatste trend – friet met kaassaus – overgewaaid uit Amerika. Meerdere Amerikaanse fastfoodketens hebben cheese fries op het menu staan. Mateloos populair! Of je nu Cheddar of Parmezaanse kaas gebruikt, friet met kaas is sowieso een goddelijke combinatie.

Wil je hier niet teveel tijd aan besteden maar toch een friet met kaassaus serveren die heerlijk smaakt? Probeer dan de Gouda’s Glorie Creamy Cheese Style of Tasty Cheddar Style eens! Hoewel een frietje met alleen kaassaus al heerlijk is, maak je met gemak een complete maaltijd van de cheese fries door te variëren met meer toppings, zoals pulled chicken, bacon, jalapeño’s of lente-ui. 

Lees meer

Gouda's Glorie - Kaassaus - Sfeerbeeld - hamburger en loaded fries

Tip! Bied jouw gasten gezonde alternatieven

De consument wordt zich steeds bewuster van het maken van gezondere keuzes. Je kunt hierop inspelen door een gezondere variant frites aan te bieden; denk bijvoorbeeld aan frites gemaakt van zoete aardappel, courgette, wortel of pastinaak. 

Ook bij de fritessaus kun je jouw gasten een gezonder alternatief bieden: voor de consument die wil genieten, maar ook bewust bezig is met de calorische waarde van producten, is er Remia Fritessaus 5.0; een echte fritessaus, maar dan met slechts 5% vet en laag in calorieënHét alternatief voor de liefhebber die graag de volle smaak van fritessaus wil ervaren maar dan met minder vet. Of wat dacht je van Remia Fritessaus Plantaardig: de vertrouwde smaak van fritessaus, maar dan ei-vrij, lactosevrij en glutenvrij.

Remia Zoete aardappel friet met Lemon Pepper 2

The Perfect Match!

Friet met burger is dé perfecte combinatie en een heerlijk menu! Laat je verrassen en inspireren door onze verschillende Burger & Grill sauzen en receptideeën. 

Laat je inspireren!

Remia Burger en Grill, hamburger, frites, plank, sauzen divers

Wil je op de hoogte blijven over het perfecte 'Frietje Mét'?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Remia.

Zoek een adviseur in jouw buurt!