Nederlands cultureel erfgoed... 't Lekkerste Speciaaltje!

Het "Speciaaltje" heeft de harten van menig Nederlander veroverd en is uitgegroeid tot Nederlands cultureel erfgoed. Of het nu gaat om een frietje speciaal, frikandel speciaal of patat speciaal. Iedereen smult ervan!

Met trots kunnen wij zeggen dat de vernieuwde Remia Curry-Ketchup, samen met Remia Fritessaus Classic én uitjes op frites, is bekroond tot het Lekkerste Speciaaltje! In onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Essensor, scoort het Lekkerste Speciaaltje van Remia de hoogste score op smaak! 

Wil jij het Lekkerste Speciaaltje zelf proberen? Vraag direct een gratis test aan. Heb jij al het Lekkerste Speciaaltje en wil je dit uitdragen in jouw zaak? Download dan verderop deze pagina de gratis narrowcastingvideo!

Vraag een test aan

Een frietje speciaal, wie kent het niet?

Friet speciaal of patat speciaal is niet weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Maar hoe maak je de lekkerste frites speciaal? Uit onderzoek is gebleken dat het Lekkerste Speciaaltje gemaakt wordt met Remia Fritessaus Classic én Remia Curry Ketchup!

Onafhankelijk consumentenonderzoek

Wij vinden natuurlijk dat Remia de lekkerste fritessaus én de lekkerste curry heeft, maar het Lekkerste Speciaaltje ben je niet zomaar.

Onafhankelijk onderzoeksbureau Essensor heeft op basis van data van horeca-ondernemers de meest gebruikte combinatie van curry en fritessaus van verschillende merken bepaald. Deze combinaties van speciaalsaus zijn samen met frites en uitjes getest in een smaakonderzoek onder consumenten. De combinatie van Remia Fritessaus Classic en Remia Curry Ketchup biedt volgens het onderzoek de perfecte harmonie van smaken. Het resultaat is een onweerstaanbaar culinair meesterwerk en daardoor heeft Remia de titel het 'Lekkerste Speciaaltje' met recht verdiend!

‘Deze curry is zoet én kruidig, en combineert perfect met de Fritessaus Classic die we al jaren gebruiken’

Jesper Polman van Eetwinkel Polly in Bemmel serveert 'het Lekkerste Speciaaltje'. "Op de Horecava proefden we de nieuwe Curry Ketchup van Remia op een frietje speciaal en we vonden hem fantastisch. Deze curry is zoet én kruidig, en combineert perfect met de Fritessaus Classic die we al jaren gebruiken. Dit is echt de lekkerste combinatie!" Bij Eetwinkel Polly staat kwaliteit hoog in het vaandel en wordt er gewerkt met de beste producten. Overstappen naar een andere basissaus doet de cafetaria niet zo snel. "Maar als een saus écht beter is, gaan we over".

Lees meer

Download gratis de narrowcasting video

Heb jij 't Lekkerste Speciaaltje met Remia Fritessaus Classic en Remia Curry Ketchup en wil je dit communiceren in jouw horecazaak? Downaload dan gratis de narrowcasting video!


Download gratis de narrowcasting video

Wat is friet speciaal?

Om het lekkerste patatje speciaal te serveren in jouw cafétaria of snackbar zijn de juiste verhoudingen een must. Voor de beste speciaalsaus gebruik je de verhouding van 50% fritessaus met 50% curry ketchup.

Hét friet speciaal recept

  • 40 gram Remia Curry Ketchup
  • 40 gram Remia Fritessaus Classic
  • 20 gram fijngesneden blokjes ui

Vraag een gratis test van het Lekkerste Speciaaltje aan!

Wil je zelf overtuigd raken van de winnende smaakcombinatie als het gaat om het Lekkerste Speciaaltje? Vraag dan nu een test aan via onderstaand formulier. Wij komen dan graag bij je langs om jou en je gasten twee weken lang zelf te laten ervaren dat de combinatie van Remia Fritessaus Classic en Remia Curry Ketchup met uitjes op frites écht de lekkerste is! 

*Uitsluitend voor nieuwe verwerkers (uitsluitend foodprofessionals) en levering enkel op zakelijke adressen.      

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Gouda's Glorie.