Satésaus: Alles draait om smaak

Satésaus is dé veelzijdige saus die elk gerecht helemaal af maakt. Pittig, zoet of juist gekruid: alles draait om de smaak. Satésaus komt qua populariteit op de tweede plek, na fritessaus/mayonaise. Zowel onze kant-en-klare satésauzen als satépasta's zijn lekker voor een 'frietje saté' of voor andere gerechten op de menukaart, zoals over een gegrilde varkenshaas, broodje pulled chicken of een Amerikaanse hamburger.


SatesausAmbachtelijk.jpg

Satésaus kant-en-klaar of Satépasta?

Kant-en-klare satésaus

Met onze kant-en-klare satésauzen ben je verzekerd van constante kwaliteit en optimaal smaakbehoud. Ideaal voor als je snel satésaus nodig hebt in jouw zaak. De kant-en-klare Remia satésaus en kant-en-klare Gouda's Glorie satésaus zijn makkelijk te doseren en hoef je alleen nog maar warm te maken.

  • Glutenvrij, lactosevrij en vegan
  • Makkelijk te doseren
  • Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en smaakvarianten

De kant-en-klare satésauzen zijn verkrijgbaar in 800ml tube, 2,5 kg emmer, 10 kg emmer en bag-in-box verpakking voor de SatéJet.

Satépasta

Onze satépasta's van Remia en Gouda's Glorie zijn perfect voor de ondernemer die zelf graag satésaus maakt. Heerlijk voor gebruik in horecakeukens en om te serveren bij gerechten als saté, frites of kipgerechten. Met alleen de toevoeging van water smaken onze satésauzen al goed, maar je kunt de Remia satépasta en Gouda's Glorie satépasta uiteraard ook gebruiken als basis om zelf je persoonlijke 'touch' aan te geven. 

  • Glutenvrij
  • Ook lactosevrij en vegan verkrijgbaar
  • Makkelijk aan te maken met water
  • In verschillende verpakkingen en smaakvarianten

De satépasta's zijn verkrijgbaar in 3 kg emmer, 10 kg emmer en 12 kg emmer.

Altijd warme satésaus met de SatéJet

Het maken en warm houden van van satésaus kan veel tijd kosten. Om het jou gemakkelijk te maken in de keuken hebben wij de SatéJet ontwikkeld voor Remia satésaus en Gouda's Glorie satésaus. Met één druk op de knop lever je altijd dezelfde kwaliteit én portie satésaus aan je gasten. Zo heb je de volledige controle over je uitgifte en ga je voor een optimaal rendement.

Ontdek de SateJet

Jeroen van Dam

Satésaus glutenvrij

Door de toenemende vraag vanuit de markt hebben onze productontwikkelaars niet alleen de smaak van onze satésauzen verbeterd, maar tegelijkertijd ook alle Remia satésauzen en Gouda's Glorie satésauzen glutenvrij gemaakt. Met onze satésauzen kun je vanaf nu aan al jouw gasten dezelfde satésaus serveren. Je hebt dus niet alleen een lekkere smaak ook zorgt het voor veel gemak. Vanaf nu geen gedoe meer met het maken van verschillende satésauzen!

Lees meer

Remiasatesaus_800x450.jpg

Hoelang is satésaus houdbaar?

Hoelang een satésaus houdbaar is, is afhankelijk van het soort satésaus en of de verpakking geopend of gesloten is. Bij een gesloten verpakking kijk naar de houdbaarheidsdatum en serveer het vóór die datum. Bij een geopende verpakking kijk dan naar het bewaaradvies hoe je de satésaus het beste kan bewaren. In het algemeen kun je een geopende verpakking 3 dagen in de koelkast bewaren of 3 maanden in de vriezer.

SatesausAmbachtelijk.jpg

Hoe kan ik derving van satésaus voorkomen?

Met de SatéJet voorkom je derving van satésaus. De satéjet geeft namelijk iedere keer dezelfde portie satésaus zodat je nooit satésaus hoeft weg te gooien. Ook geeft de SatéJet constant dezelfde kwaliteit satésaus, je hoeft niet te roeren. En dit allemaal met slechts één druk op de knop. Indien je geen SatéJet hebt, voorkom je derving van satésaus door van tevoren een inschatting te maken van de porties satésaus. En bewaar de satésaus die je na een werkdag overhoudt, in de koelkast of vriezer.   
remia_satesaus_broodje.jpg

Wat zit er precies in de satésaus?

Bekijk bij het product de ingrediënten om te zien wat er allemaal inzit. Remia was de eerste die de kant-en-klare satésaus in Nederland introduceerde en wij weten dan ook als geen ander hoe je de lekkerste satésaus maakt. Het precieze recept houden we voor je geheim, zodat wij echt de enige zijn met dé lekkerste satésaus.   
Remiasatesaus_800x450.jpg

Welke satésaus is glutenvrij?

Al onze satésauzen van Remia en Gouda’s Glorie zijn glutenvrij. Je herkent al onze satésauzen ook aan het glutenvrije icoontje op de verpakking.   


Meer over onze glutenvrije satesauzen

Remia_satesaus_campagne.jpg

Welke gerechten kan ik maken met satésaus?

Satésaus is een veelzijdige saus die elk gerecht helemaal af maakt. Van een patatje oorlog tot een gegrilde varkenshaas. Laat je inspireren door de verschillende gerechten met satésaus.


Bekijk alle recepten met satésaus

Remia_friet_satesaus_800x450.jpg

Hoe maak je satésaus?

Onze kant-en-klare satésauzen hoef je alleen maar op te warmen. Lekker makkelijk en efficiënt zodat je tijd overhoudt voor het bereiden van gerechten. Heb je een satépasta? Voeg dan alleen water toe of geef er je persoonlijke touch aan met andere ingrediënten.   

Bekijk het satésaus assortiment

remia_satesaus_glutenvrij.jpg

Wat is de lekkerste satésaus?

Wij vinden al onze satésauzen natuurlijk de lekkerste. In een onafhankelijk smaakonderzoek van Essensor zijn onze Remia kant-en-klare satésauzen en de Remia satépasta als lekkerste getest. 


Lees meer

remiasatesaus_broodje_kipsate_800x450.jpg

Hoe krijg ik een hoger rendement met satésaus?

TIP 1: Presenteer je gerechten met satéaus stijlvol en op een bijzondere manier. Door het op een mooie manier te presteren, kun je een hogere prijs vragen voor je gerechten.

TIP 2: Koop al je ingrediënten slim in: kijk of je bepaalde producten in bulk kunt bestellen. En maak zoveel mogelijk gebruik van bestaande ingrediënten en combineer dit tot nieuwe verrassende gerechten mét satesaus.

TIP 3: Zorg voor een constante kwaliteit met de SatéJet. De portionering van de SatéJet is nauwkeurig ingesteld zodat elke medewerker dezelfde porties satésaus tapt. Zo beheers je het rendement op iedere uitgifte van satésaus oftewel: je hebt een optimaal rendement.

TIP 4: Creëer meerdere gerechten met satésaus op verschillende momenten van de dag. Bijvoorbeeld een broodje beenham met satésaus voor de lunch, zelfgemaakte nasi met saté voor het diner en gehaktballetjes met satésaus als lekker borrelhapje.

Meer tips voor een hoger rendement

remia_satesaus_hamburger.jpg

Staat jouw vraag er niet tussen?

Vul het contactformulier in en wij beantwoorden jouw vraag. Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.