Alle satésauzen zijn nu glutenvrij

Alle satésauzen van Remia en Gouda's Glorie zijn nu glutenvrij. Met onze satésauzen serveer je vanaf nu ook satésaus aan de gasten met een glutenallergie of intolerantie. Je biedt je gast niet een bredere keuze binnen je assortiment, maar ook een lekkere smaak.

Hoe herken je glutenvrije satésaus? De glutenvrije receptuur is te herkennen aan het glutenvrij icoontje op de verpakking.

Vraag nu een test aan

Remia Glutenvrij logo zwart png

Waarom is glutenvrije satésaus belangrijk?

Er is vanuit de markt een stijgende vraag naar glutenvrij eten. Ongeveer 1 procent van de Nederlanders heeft glutenintolerantie (coeliakie), dit zijn zo’n 170.000 mensen. Het is voor deze groep belangrijk dat ze glutenvrij eten. Ook is er een groeiende groep horecagasten dat er zelf bewust voor kiest om glutenvrij te eten. 

Als horeca ondernemer is het belangrijk dat je rekening houdt met deze allergieën en (dieet) wensen van je horecagasten. Sinds kort hebben we daarom al onze satésauzen glutenvrij gemaakt. Dit zorgt voor veel gemak: je serveert zonder na te denken aan alle gasten dezelfde satésaus. 

En een ander belangrijk voordeel. Naast de fritessauzen en currysauzen, die standaard glutenvrij zijn, is er dus een ruim assortiment aan glutenvrije satésauzen. Je haalt zo meer rendement uit de bijverkoop van verschillende sauzen. 

Remia_satesaus.jpg
Waarom voor glutenvrije satésaus kiezen?

Glutenvrije satésauzen als lekkerste getest

Onafhankelijk onderzoeksbureau Essensor heeft met een blind smaakonderzoek diverse satésauzen getest. Onze kant-en-klare glutenvrije satésaus en glutenvrije satépasta kwamen als lekkerste uit de test. 


Lees meer

remia_satesaus_glutenvrij.jpg

Vraag de glutenvrije & als lekkerste geteste satésaus nu aan en test zelf!

Wil je voortaan al je gasten een satésaus kunnen serveren? Met de Remia Satépasta en Satésaus Kant & Klaar, die sinds kort glutenvrij zijn, heb je niet alleen een fantastische smaak maar kun je ook nog eens al je gasten bedienen. Nieuwsgierig? Vraag dan een test aan via onderstaand formulier voor het product van jouw keuze. Wij komen dan graag bij je langs om jou en je gasten deze saté-experience te laten beleven!

Liever een SatéJet i.c.m. bag-in-box zakken satésaus op proef? Vraag dan een gratis proefplaatsing aan voor twee weken!

*Uitsluitend voor nieuwe verwerkers en levering enkel op zakelijke adressen.

Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.