Optimaal rendement van satésaus

Satésaus is een erg populaire saus in de horeca. Het is dé veelzijdig saus die elk gerecht helemaal af maakt. Heerlijk voor over een broodje pulled chicken, een classic hamburger of bij gegrilde varkenshaas. Onze satésauzen van Remia en Gouda’s Glorie zijn gemakkelijk uit te serveren, zodat je tijd overhoudt voor het maken van andere gerechten. Hoe zorg je nu voor een optimaal rendement? Wij geven een aantal tips:

TIP 1: Toepassingen satésaus
Zoek meer toepassingen voor satésauzen. Creëer meerdere gerechten met satésaus op verschillende momenten van de dag. Bijvoorbeeld een broodje kipsaté met satésaus voor de lunch, indonesische nasi met satésaus voor het diner en als snack en/of borrelhapje springrolls met één onze satésauzen.

TIP 2: Portionering
Portioneer iedere portie nauwkeurig. Hiermee voorkom je waste en hoef je nooit iets weg te gooien (weggooien = minder rendement). Onze SatéJet is hierbij een heel handig hulpmiddel. Elke portionering is hetzelfde, dus geen gedoe met verschillende porties of met medewerkers die het portioneren lastig vinden.

TIP 3: Mix ingrediënten
Maak voor je menukaart zoveel mogelijk gebruik van bestaande ingrediënten en combineer deze tot heerlijk verrassende gerechten met satésaus. Maak bijvoorbeeld een tempura van groenten gecombineerd met satésaus. Of verras je gasten met een broodje pulled chicken saté. 

 

TIP 4: Stijlvolle presentatie

Zorg altijd voor een aantrekkelijke en bijzondere presentatie. Door het op een stijlvolle manier te presenteren, kun je een hogere prijs vragen voor je gerechten.

TIP 5: Voorkom derving
Voorkom derving door het kiezen van de juiste volumes van je verpakkingen van de satésaus. Kies dus de juiste verpakking en kijk naar de houdbaarheid. Zo houd je geen producten over die je onnodig moet weggooien. 

TIP 6: Meten is weten
Kijk eens in de prullenbak of in de spoelkeuken wat er nog op de borden ligt. Door te meten wat er wordt opgegeten, maar ook wordt weggegooid, krijg je beter inzicht in het totale kostenplaatje. De momenten vanaf aankoop, bereiding tot consumptie en zelfs daarna geven je veel informatie.

TIP 7: Communicatie
Steeds meer mensen eten glutenvrij, vegetarisch of vegan. En steeds meer sauzen zijn glutenvrij of zelfs vegan, maar dit wordt niet altijd bekend gemaakt. Communiceer je volledige glutenvrije of vegan assortiment en verkoop zo extra satésaus. Vrijwel ons gehele assortiment satésaus is glutenvrij én vegan.    

De satéjet: een hoger rendement en altijd dezelfde kwaliteit

Satésaus is een saus die de nodige tijd en kennis kost om constant in dezelfde kwaliteit te leveren. Zo moet je ervoor zorgen dat het voortdurend op dezelfde temperatuur is. En bij het zelf verwarmen en uitserveren van satésaus gebruikt elke medewerker een nét iets andere hoeveelheid. En dit gaat ten koste van de kwaliteit en je rendement van je satésaus.

Wil je altijd dezelfde constante kwaliteit satésaus leveren? De SatéJet levert altijd dezelfde kwaliteit en dat slechts met één druk op de knop. Elke portionering is hetzelfde, dus geen gedoe met verschillende porties. Je hoeft dus nooit satésaus weg te gooien. 

De voordelen van de Remia SatéJet op een rijtje:

  • Altijd een constante kwaliteit van je satésaus
  • Optimaal rendement door altijd dezelfde portionering 
  • Tijdsbesparing: je hoeft niet meer zelf te roeren 
  • 100% controle op hygiëne (door het gesloten systeem)
  • Eenvoudige bediening: slechts één druk op de knop
  • Je zit nooit zonder satésaus door de twee compartimenten

Doe de rendementscheck

Satejet rechts dicht.jpg

Jeroen van Dam: tijd besparen en toch kwaliteit

Ook Jeroen van Dam van Kwalitaria Dronten is enthousiast over de satéjet. We interviewden hem over zijn keuze voor de SatéJet. Het gemak van de SatéJet is voor hem overduidelijk:

"Werken met kant-en-klare satésaus is een bewuste keuze en scheelt veel tijd in het bereiden en opwarmen van de saus. Tijd is geld en gemak dient de mens. De saus behoudt continu dezelfde temperatuur dankzij de warmte-elementen in de SatéJet. De saus is direct klaar om uit te serveren. De portionering is volledig onder controle: deze wordt nauwkeurig ingesteld, waardoor iedere medewerker dezelfde porties tapt. Hiermee beheers ik het rendement op de uitgifte.

Het gesloten systeem voorkomt verdamping en indikken van de saus, waardoor de kwaliteit constant blijft. De satésaus behoudt zijn volume. De SatéJet werkt ook nog eens erg hygiënisch. Het is een volledig gesloten systeem. De dosering via de schenktuit verloopt vlekkeloos. Dat is met een bain-marie en een lepel wel anders. "

Snel en schoon werken, perfecte portionering, groot gemak, kwalitatief en hygiënisch zijn de belangrijkste argumenten voor Jeroen van Dam om te werken met de SatéJet van Remia.

Kwalitaria.png

Doe de rendementscheck!

De SatéJet is eenvoudig zelf te bedienen en in te stellen. Stel zelf de automatische portionering in en je medewerkers serveren bij elk gerecht exact dezelfde portie satésaus. Hiermee voorkom je waste en je hoeft nooit satésaus weg te gooien. Je hebt dus volledige controle op iedere uitgifte van satésaus en zo haal je het optimale rendement uit de verkoop van je satésaus.

Benieuwd wat de SatéJet jou aan besparing kan opleveren?
Wij rekenen dit graag voor je uit!

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op en komen bij je terug met een rendementsberekening op maat!

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.

Ga voor een optimaal rendement met onze satésauzen

Wil jij ook een optimaal rendement met onze satésauzen? Vraag nu een test aan via onderstaand formulier voor het product van jouw keuze. Wij komen dan graag bij je langs om jou en je gasten te laten kennismaken met onze satésauzen. 

Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.