Mimosa, loempia, gepaneerde gamba en vlammetjes

Een superlekker alternatief voor de ouderwetse bittergarnituur: een Oosterse borrelplank. Uiteraard naar wens in te vullen, maar met deze mix van vis, vlees en veggie hapjes bied je voor iedereen wat wils. De chilisaus maakt je borrelplank helemaal af.

R065.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Frituur de verschillende bites in 4 minuten op 180°C.
  2. Serveer de bites op een borrelplank met chilisaus.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Sweet & Spicy Chili | Tube 800 ML

Remia Sweet & Spicy is een pittige, maar toch zoete saus. Heerlijk bij nacho’s, gamba’s, loempia’s en als dipsaus bij bittergarnituur. Lactosevrij, glutenvrij, allergenenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet

Remia Chilisaus | Tube 800 ML

Remia Chilisaus is een lekker zoet én pittige saus, met een hartige ondertoon. Heerlijk bij nacho’s, gamba’s, loempia’s en als dipsaus bij bittergarnituur. Lactosevrij, glutenvrij, allergenenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.