Welke Remia dressing past bij jouw gast?

De consument wil steeds gevarieerder maar ook bewuster eten, ook buiten de deur. Daarmee groeit de behoefte naar gezondere alternatieven op de menukaart zoals maaltijdsalades, pastasalades of salades op basis van couscous, quinoa of bulgur.

Om jou als foodprofessional te helpen in die behoefte van gasten te voorzien, biedt Remia Professioneel een mooie serie dressings, waarmee je in een handomdraai een smaakvolle salade serveert. Vijf populaire smaken: Honing Mosterd, Naturel, Magere YoghurtCaesar en Fijne Kruiden

Bekijk alle Remia dressings!

Remia Salade Halloumi.jpg

Remia Dressings, nu ook in sachets

De saladedressings van Remia Professioneel zijn nu ook verkrijgbaar in sachets! Met de portieverpakking van 35 ml kies je voor gemak en hygiëne. Handig voor self-service restaurants, (bedrijfs)kantines, catering of afhaallocaties. De sachets passen als portieverpakking én wegwerpverpakking ook binnen de SUP wetgeving. 


Bekijk alle dressings in sachet

Maak kennis met Remia Caesar Dressing

Nieuw in ons assortiment: Remia Caesar Dressing. Een romige dressing voor salades. Lekker met de hartige smaak van Parmezaanse kaas. De dressing is glutenvrij én zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De Remia Caesar Dressing verkrijgbaar in 800ml tube.

Meer over Remia Salata Caesar

Salade_Rosbief_Ceaser_HR

Vraag een gratis proefpakket sachets aan!

Wil je zelf overtuigd raken van onze dressings in sachets? Vraag dan nu een proefpakket aan via onderstaand formulier.

*Uitsluitend voor nieuwe verwerkers (uitsluitend foodprofessionals) en levering enkel op zakelijke adressen.    

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.