
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1/2 eetrijpe avocado
- 1/2 tomaat
- 50 g gekookte cocktailgarnalen
- 1 citroen
- tuinkers
- Peper en grof zeezout naar smaak
- 40 ml Remia Whisky Cocktailsaus
Instructies:
- Halveer de avocado en verwijder de pit. Lepel het vlees uit de schil en snijd de avocado in hele dunne plakken en verdeel deze over het bord.
- Kruid de avocado met peper en grof zeezout. Snijd de tomaat in partjes en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens blokjes (brunoise) van de tomaat en verdeel over de avocado.
- Verdeel de garnalen evenredig over de avocado. Rasp de gewassen schil van een citroen boven de avocado.
- Zet een paar kleine stippen Whiskey Cocktailsaus over het gerecht en garneer de carpaccio met tuinkers.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Whisky-Cocktail Saus | Cups 54 x 40 ML
Remia Whisky Cocktailsaus met de karakteriserende smaak van Schotse whisky is lekker bij diverse visgerechten zoals garnalen of gebakken vis, maar...

Remia Whisky-Cocktail Saus | Emmer 2,5 L
Remia Whisky Cocktailsaus met de karakteriserende smaak van Schotse whisky is lekker bij diverse visgerechten zoals garnalen of gebakken vis, maar...