
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 brioche bol
- 1 beef burger
- 25 g sla (rucola)
- 5 uienringen
- Een scheutje bier
- 1 plak vleestomaat
- 3 plakken augurk
- 3 plakken cervelaat
- 40 ml Remia Smokey BBQ Beer sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de uien gedurende vijf minuten op middelmatig vuur op de bakplaat en blus deze af met bier.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Snijd de brioche bol open en besmeer beide binnenzijden met Smokey BBQ Beer sauce. Beleg de onderkant met sla en tomaat en leg hier de burger op.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ Beer | Tube 800 ml
Een stoere BBQ saus, bereid met lokaal gebrouwen blond bier van DeLeckere. De saus onderscheidt zich door zijn heerlijke hopsmaak en is de perfecte...