Wat u ook bakt of braadt, altijd een smaakvol eindresultaat!

Remia lanceert een nieuw assortiment MultiCuisine, met geoptimaliseerde receptuur en in vernieuwde verpakkingsvormen: een handige 900 ml doseertube en handzame 3L can. Wat je als foodprofessional ook bakt of braadt, met Remia MultiCuisine bent u verzekerd van een smaakvol eindresultaat!

Ontdek de veelzijdigheid van Multicuisine!

Multicuisine is volledig allergenenvrij, heeft zonnebloemolie als basis en bevat geen palmolie. Door de hoge hittebestendingheid is Multicuisine de ideale vervanger voor olie, tijdens het bakken, braden en wokken. Nieuwsgierig? Vraag dan een gratis 900 ml tube Multicuisine aan via onderstaand formulier. 

 *Uitsluitend voor nieuwe verwerkers en levering enkel op zakelijke adressen.
Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.

Smaakvolle groenten

Heb je je groenten mooi gegaard en wil je ze nog even voorzien van een glanzende buitenkant? MultiCuisine is uitstekend voor het glaceren van groenten. Daarnaast ook prima te gebruiken voor het afmaken van puree of pasta.

Bak de perfecte pannenkoeken of eieren!

Dankzij de verfijnde smaak van boter, is Remia MultiCuisine uitermate geschikt voor het bakken van eieren – van uitsmijter tot omelet – en voor zoete bereidingen als American pancakes of oer-Hollandse pannenkoeken.