Multi toepasbaar en met de echte smaak van boter!

Remia MultiCuisine is een plantaardig vloeibaar bak- en braadproduct, vrij van palmolie met de basis van zonnebloemolie. Het nieuwe assortiment MultiCuisine van Remia, met geoptimaliseerde receptuur, is verkrijgbaar in vernieuwde verpakkingsvormen: een handige 900 ml doseertube en handzame 3L can.  

✔ Natuurlijke botersmaak
✔ Multi-toepasbaar
 ✔ Plantaardig
 ✔ Te gebruiken als geklaarde boter
 ✔ Palmvrij
 ✔ Glutenvrij
 ✔ Lactosevrij
 ✔ Allergenenvrij
 ✔ Geschikt voor vegetariërs & veganisten

Remia MultiCuisine can 3L en tube 900ml
Ontdek met Evert de veelzijdigheid van MultiCuisine

Multi toepasbaar

Heb je je groenten mooi gegaard en wil je ze nog even voorzien van een glanzende buitenkant? MultiCuisine is uitstekend voor het glaceren van groenten. Maar daarnaast is MultiCuisine ook perfect te gebruiken voor het afmaken van puree of pasta en voor het bakken en braden van vlees en vis. Bovendien gebruik je MultiCuisine ook voor de bereiding van pannenkoeken en eieren.

Voor iedereen een geschikt bak- en braadproduct

MultiCuisine is volledig allergenenvrij, heeft zonnebloemolie als basis en bevat geen palmolie. Door de hoge hittebestendigheid is MultiCuisine de ideale vervanger voor olie, tijdens het bakken, braden en wokken. Remia MultiCuisine spat niet, brandt niet aan geeft geen walm. Met de natuurlijke botersmaak heb je altijd een smakelijk bakresultaat!