Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 pizzabodem
- 40 g groene paprika
- 40 g rode paprika
- 1 ui
- 2 tomaten
- 1 teentje knoflook
- 100 gram rundergehakt
- verse peterselie
- 1 rode peper
- peper
- zout
Voor de topping: - 4 cherrytomaten
- 10 rode uienringen
- 25 g ijsbergsla
- 40 ml Yildriz Turkse Knoflooksaus
- Yildriz Sambalsaus Original naar smaak
Instructies:
- Snijd de paprika's, tomaten, ui en knoflook zo fijn mogelijk. Snijd de rode peper en peterselie fijn.
- Bak het gehakt rul in een pan. Meng de gesneden ingrediënten door het gehakt en breng dit op smaak met peper en zout.
- Besmeer de pizzabodems met het gehaktmengsel zodat een dun laagje op de bodem ontstaat. Bak deze vervolgens 8 tot 10 minuten in de oven.
- Snijd de groenten voor de topping. Beleg de Turkse pizza's voor het serveren met groenten en de Knoflooksaus en rol hier een wrap van. Eet smakelijk!
Tip: Geen tijd om de Turkse pizza zelf te bereiden? Geen probleem! Er zijn kwalitatief goede kant en klare Turkse pizza's te verkrijgen bij de groothandel. Alleen de topping zelf toevoegen en je hebt een lekker en snel alternatief.
Gebruikte producten in dit recept
Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML
Yildriz Turkse Knoflooksaus is een heerlijk romige saus met verse knoflooksmaak. Bereid volgens authentiek recept en onmisbaar bij een broodje shoarma, kapsalon of döner. Lactosevrij, glutenvrij en verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.
Yildriz Sambalsaus Original | Tube 535 ML
Yildriz Sambalsaus is lekker pittig van smaak en onweerstaanbaar bij frites, kapsalon of Turkse pizza. Deze authentieke sambalsaus is lactosevrij, glutenvrij allergenenvrij én vegan. Verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.