Turkse Pizza - Lahmacun

Een huisgemaakte, rijkgevulde Turkse pizza. Daarmee steel jij de show! Bereid op basis van verse groenten en afgetopt met Turkse Knoflooksaus.


Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Snijd de paprika's, tomaten, ui en knoflook zo fijn mogelijk. Snijd de rode peper en peterselie fijn.
  2. Bak het gehakt rul in een pan. Meng de gesneden ingrediënten door het gehakt en breng dit op smaak met peper en zout.
  3. Besmeer de pizzabodems met het gehaktmengsel zodat een dun laagje op de bodem ontstaat. Bak deze vervolgens 8 tot 10 minuten in de oven.
  4. Snijd de groenten voor de topping. Beleg de Turkse pizza's voor het serveren met groenten en de Knoflooksaus en rol hier een wrap van. Eet smakelijk!

Tip: Geen tijd om de Turkse pizza zelf te bereiden? Geen probleem! Er zijn kwalitatief goede kant en klare Turkse pizza's te verkrijgen bij de groothandel. Alleen de topping zelf toevoegen en je hebt een lekker en snel alternatief.

Gebruikte producten in dit recept

Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML

De Yildriz Knoflooksaus is enige echte knoflooksaus die bereid is volgens authentieke recepten van shoarmazaken. De beste ingrediënten en verse...

Meer informatie Download productsheet

Yildriz Sambalsaus Original | Tube 535 ML

Pittig en bereid volgens origineel recept, dat is de Yildriz Sambalsaus. De stukjes rode peper in de saus geven een lekkere pikante, kruidige smaak...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief