
Ingrediënten:
Voor 1 portie:
- 1 hotdogbroodje
- 1 kipcorn
- 1 rode ui
- 2 el suiker
- 1 dl azijn
- 1 plakje streaky bacon
- 2 plakjes cheddar kaas
- 2 slices augurk
- ¼ tomaat
- Groene krulsla
- 2 el Remia Blazing Luke Smokey Hot Cocktail sauce
- 1 tl gebakken uitjes
Instructies:
- Schil de rode ui en snijd in dunne ringen.
- Breng in een steelpan de azijn met de suiker aan de kook en giet de hete vloeistof over de uiringen. Laat volledig afkoelen, dat kan ook al enkele dagen van tevoren.
- Snijd de tomaten in vieren, snijd er de zaadlijsten uit en snijd in blokjes.
- Snijd de augurk in reepjes en bak de streaky bacon kort op de bakplaat of in de koekenpan.
- Bak het hotdogbroodje af volgens de instructies op de verpakking. Snijd bovenlangs open en leg er 2 plakjes cheddar kaas in.
- Laat kort smelten in de oven of onder de grill.
- Frituur de kipcorn en laat goed uitlekken.
- Beleg het broodje met de sla, de augurk, de gemarineerde rode ui en blokjes tomaat en leg er de kipcorn op.
- Lepel (of spuit) er streepjes van de Smokey Hot Cocktail sauce overheen en bestrooi tenslotte met de gebakken uitjes.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.