Legendarische smaakmakers

Altijd een goed idee: een ambachtelijke borrelplank serveren op het terras. Zorg dan wel voor een legendarische presentatie én legendarische toppings. Het assortiment van Remia’s Legendary Mayonaise bestaat bijvoorbeeld uit Truffle mayo, Lemon Pepper mayo, Garlic Sriracha mayo en Rosemary Seasalt mayo; niet alleen heerlijke en onderscheidende smaakmakers, maar ook een lust voor het oog op je borrelplank.

Meer over de Legendary Mayonnaises

Tips voor de ultieme presentatie!

  • Snijd de gerechtjes horizontaal
  • Serveer kleine porties op verschillende bordjes
  • Gebruik verschillende texturen en contrasterende kleuren

Een perfecte borrelplank is natuurlijk pas écht af als hij mooi is opgemaakt. Kies daarom voor een houten plank met daarop de verschillende bordjes. Daarnaast fleur je de plank op door er bijvoorbeeld pijnboompitjes of blaadjes basilicum overheen te strooien. Wees creatief & denk out-of-the-box voor een prachtig eindresultaat! 
Zo is het borrelmoment een echte beleving..

Verrijk je borrelplank!

Remia's Legendary Realy Tasty Mayonnaises: vier volle en rijke mayonaises met smaak, stuk voor stuk bereid met de beste ingrediënten voor een bijzondere smaaksensatie. Of je nu voor de Black Truffle, Lemon Pepper, Rosemary Seasalt of Garlic Sriracha gaat, deze sauzen tillen jouw borrelplank naar een hoger plan.
Nieuwsgierig? Vraag dan hier één gratis sample aan.

*Uitsluitend voor nieuwe verwerkers en levering enkel op zakelijke adressen.

Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Remia.