Blazing Luke Burger

Geef je burger kleur en de fantastische smaak van paprika met deze topping van gepofte paprika en Smokey Hot Cocktail sauce!

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Als je verse paprika's hebt en zelft wilt poppen: verwamd de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Laat even af koelen en verwijder daarna de folie. Ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. Gepofte paprika is ook kant-en-klaar verkrijgbaar.
  3. Bak ondertussen de uienringen bruin. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  4. Snijd de brioche bol open en beleg deze met sla, tomaat, de helft van de
    uiringen, 1 plak gepofte paprika en Smokey Hot Cocktail. Leg vervolgens
    de hamburger op het broodje en daarna de rest van de uiringen en
    de andere plak gepofte paprika. Maak de burger af met Smokey Hot
    Cocktail en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief