Blazing Luke's Dog

Deze hotdog is niet alleen een kleurrijk geheel maar ook een absolute topper qua smaak! Gegrilde paprika, sla, tomaat, tuinkers en een pittige finishing touch van Smokey Hot Cocktail sauce.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Als je verse paprika's hebt en zelft wilt poppen: verwamd de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Laat even af koelen en verwijder daarna de folie. Ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. Gepofte paprika is ook kant-en-klaar verkrijgbaar.
  3. Snijd de little gem en rode sla fijn en verwarm de hotdog.
  4. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey Hot Cocktail en beleg deze met de sla, tomaat en paprika.
  5. Beleg het broodje met de hot dog worst en garneer het geheel af met wat extra Smokey Hot Cocktail en tuinkers. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML

Een echte smaaksensatie, vol en romig met een pittige bite en subtiele rooksmaak waarvoor de speciaal gerookte jalapeño zorgt. Lekker bij gegrild v...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief