Trend plant-based zet door!

In Europa, is 50% van de consumenten overtuigd dat voeding op basis van plantaardige eiwitten in het algemeen beter is voor de gezondheid dan die op basis van dierlijke eiwitten. Vegan of volledig plant based maaltijden worden dan ook vooral door consumenten genuttigd die zichzelf niet als Vegan zien. Remia ontwikkelt steeds meer sauzen die volledig plantaardig zijn en bracht met Like!Mayo als eerste een volledig plantaardige, ei-vrije mayonaise op de markt. Like!Mayo wordt gebruikt als een gewone mayonaise bij de frites, maar ook als basis voor huisgemaakte sauzen en dressings.

Remia maakt het je nu nog makkelijker! Daarom hebben we nu twee kant-en-klare smaken aan het assortiment toegevoegd. De Like!Mayo Chipotle & Like!Mayo Truffel. Hiermee kun je eindeloos variëren, de lekkerste gerechten maken en je gast verwennen! Laat je inspireren door onze Chef!

Probeer nu en vraag een sample aan!

Remia Like!Mayo advertentie club sandwich met tubes 800ml

Like!Mayo Chipotle

Like!Mayo Chipotle is een heerlijke pikante plantaardige mayo. De zachte en romige smaak van mayo in combinatie met een gebalanceerde dosis pit van gerookte jalapeño pepers, zorgt voor een ware smaaksensatie bij jouw gerechten. Ook deze smaakvariant is volledig plantaardig, vrij van allergenen en vrij van ei waardoor wederom iedereen kan genieten van deze pikante mayo.

De Like!Mayo Chipotle is multi toepasbaar. Probeer hem eens in een geroosterde wrap met veganistische kipreepjes, op een clubsandwich met gegrilde groente of bij een frietje pulled oats. Zin om zelf een verrassende smaakcombinatie te bedenken?! Vraag snel een sample aan! 


Vraag een sample aan

Sfeerbeeld Remia Like!Mayo Chipotle Hamburger

Like!Mayo Truffel

Like!Mayo Truffel is een heerlijke variant op onze Like!Mayo origineel. Deze smaakt zacht en romig zoals je van mayonaise gewend bent. De Like!Mayo Truffel bevat geen allergenen, is volledig plantaardig en ei-vrij. Op die manier kan iedereen genieten van mayo met een aardse en intense truffelsmaak. Een lekkere mayo voor op een flammkuchen met paddenstoelen, als topping op loaded fries of bij een verrassende vegan burger!

Benieuwd naar de smaak van de Like!Mayo Truffel en wil je graag zelf experimenteren met bijpassende recepten of gewoon lekker dippen met een frietje? Vraag direct een gratis sample aan!


Vraag een sample aan

Sfeerbeeld Remia Flammkuchen met Like!Mayo truffel en paddenstoelen

Laat je verrassen door Like!Mayo

Benieuwd naar de smaak van de Like!Mayo en wil je zelf graag de multi-toepasbaarheid van deze mayonnaise uitproberen? Vraag nu een gratis sample aan! *

*Deze aanbieding is alleen geldig voor foodprofessionals. Levering uitsluitend op zakelijk adres en maximaal 1 aanvraag per adres.

Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.