
Ingrediënten:
Voor 4 personen
- 4 porties Gamba Carpaccio
- 4 bagels
- 6 el Garlic Sriracha Mayonnaise
- 50 gram veldsla
- 1 stengel bosui
- 2 tl geroosterd sesamzaad
- enkele topjes borage cress
- zout
- versgemalen peper
Instructies:
- Bak de bagels volgens de instructies op de verpakking af in de voorverwarmde oven.
- Snijd de bagels in de lengte doormidden en rooster eventueel nog kort.
- Smeer de bodem lichtjes in met de Garlic Sriracha Mayonnaise en verdeel er de veldsla overheen.
- Leg er de carpaccio op en verwijder de folie. Kruid met zout en peper.
- Rooster de carpaccio met behulp van een (creme brulee) brandertje tot deze lichtjes begint te kleuren.
- Schep de rest van de mayonaise in een spuitzakje en trek mooie strepen over de carpaccio.
- Snijd de bosui in dunne ringetjes en bestrooi er de carpaccio mee.
- Garneer tenslotte met het geroosterd sesamzaad en de cress en leg er het kapje op.
Gebruikte producten in dit recept

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha | Tube 800 ML
Een pittige mayonaise met een vleugje knoflook. De pittigheid ontleent deze mayonaise aan de Sriracha, de smaaksensatie uit Thailand: een pittige c...