Zalmcarpaccio met Lemon Pepper

Het recept voor een carpaccio gemaakt van zalm met als toevoeging onze heerlijke Lemon Pepper Mayonnaise.

Recept Reima Legendary Zalmcarpaccio met Lemon Pepper

Ingrediënten:

Voor 4 personen
  • 4 porties Graved Laks carpaccio
  • 6 el Lemon Pepper Mayonnaise
  • 40 gram veldsla
  • 4 tl kappertjes (uitgelekt)
  • 1 stengel bosui
  • borage cress
  • daikon cress
  • fleur de sel
  • versgemalen peper  

Instructies:

  • Leg de carpaccio op het bord en verwijder de folie. Laat rustig ontdooien.
  • Kruid de carpaccio met versgemalen peper en fleur de sel.
  • Snijd de bosui in dunne ringetjes en verdeel over de carpaccio.
  • Spuit mooie dotjes van de mayonaise op de carpaccio.
  • Garneer met de kappertjes, de slablaadjes en de twee soorten cress.   

Gebruikte producten in dit recept

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper | Tube 800 ML

Remia’s Legendary Mayonaise Lemon Pepper is lekker romig en fris. Bereid met verse lemonpuree en crushed black pepper, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij calamaris, salades, zalm en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.