Flatbread met Green Pesto Mayonnaise

Flatbread met geroosterde kip, paprika en Green Pesto Mayonnaise

Ingrediënten:

  • 1 flatbread
  • 1 little gem sla
  • 120 gram kipdijfilet
  • 1 plak geroosterde rode paprika
  • 1 plak geroosterde gele paprika
  • 2 el zongedroogde tomaten
  • 1 mespuntje gerookt paprikapoeder
  • scheutje olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout
  • 60 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto

Instructies:

  1. Bak het flatbread af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de kipdijfilet en de geroosterde paprika in reepjes.
  3. Verwarm een scheutje olijfolie in een bakpan of op de bakplaat en bak de reepjes kipdijfilet mooi goudbruin en gaar. Voeg het gerookte paprikapoeder toe en kruid met zout en peper.
  4. Voeg de reepjes paprika toe en bak kort mee.
  5. Maak de little gem sla schoon en snijd in de lengte in reepjes. Maak lichtjes aan met een beetje olijfolie.
  6. Verdeel de little gem sla over het flatbread en leg er de paprika en de kipreepjes op.
  7. Top af met mooie streepjes Green Pesto Mayonnaise en de zongedroogde tomaatjes.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief