Ingrediënten:
- 1 flatbread
- 1 little gem sla
- 120 gram kipdijfilet
- 1 plak geroosterde rode paprika
- 1 plak geroosterde gele paprika
- 2 el zongedroogde tomaten
- 1 mespuntje gerookt paprikapoeder
- scheutje olijfolie
- versgemalen peper
- zout
- 60 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto
Instructies:
- Bak het flatbread af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de kipdijfilet en de geroosterde paprika in reepjes.
- Verwarm een scheutje olijfolie in een bakpan of op de bakplaat en bak de reepjes kipdijfilet mooi goudbruin en gaar. Voeg het gerookte paprikapoeder toe en kruid met zout en peper.
- Voeg de reepjes paprika toe en bak kort mee.
- Maak de little gem sla schoon en snijd in de lengte in reepjes. Maak lichtjes aan met een beetje olijfolie.
- Verdeel de little gem sla over het flatbread en leg er de paprika en de kipreepjes op.
- Top af met mooie streepjes Green Pesto Mayonnaise en de zongedroogde tomaatjes.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.