Mitraillette

Een rijk belegd broodje met mexicano, frites en echte Belgische mayonaise

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • Frans stokbrood 57 cm
  • 1 mexicano
  • 100 g Vlaamse frites
  • 40 g krulsla
  • 4 plakken tomaat
  • 60 ml DeVlaendere Mayonaise

Instructies:

  1. Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
  2. Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Frituur de mexicano gedurende 4 minuten en de Vlaamse frites tot deze goudgeel zijn.
  3. Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Mayonaise. Beleg deze vervolgens over de gehele lengte met blaadjes sla. Leg daar de plakken tomaat bovenop, gevolgd door de mexicano en de Vlaamse frites.
  4. op het geheel af met Mayonaise en het dakje op het broodje. Eet smakelijk!

Gebruikte producten in dit recept

DeVlaendere Mayonaise | Emmer 10 L

De Belgische Mayonaise van DeVlaendere is met zijn heerlijke romigheid en klein zuurtje de perfecte toevoeging bij Vlaamse friet. De Mayonaise...

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Mayonaise | Bokaal 3 L

Voor een bourgondische smaakbeleving is er de Belgische mayonaise van DeVlaendere. Met zijn heerlijke romige smaak en een licht zuurtje is dit de...

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Mayonaise | Tube 1 L

DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een klein zuurtje. De perfecte toevoeging bij Vlaamse friet! Bereid volgens...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief