
Ingrediënten:
Voor 1 broodje:
- ½ robuust stokbrood
- 125 g kip kebab
- 100 g frites
- 1 little gem sla
- 1 tomaat
- ½ rode peper
- 1 el fijngesneden platte peterselie
- scheutje zonnebloemolie
- versgemalen peper
- zout
- 2 flinke el Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Bak het stokbrood af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in de lengte doormidden.
- Verwarm de kip kebab met een scheutje zonnebloemolie in een anti-aanbakpan.
- Bak de frites goudgeel, laat uitlekken en strooi er wat zout over.
- Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijst en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de rode peper in fijne ringetjes en snijd de little gem sla.
- Smeer de onderste helft van het broodje in met een laagje Red Hot Samurai Sauce en beleg deze eerst met little gem sla en vervolgens met kip kebab.
- Verdeel er de gebakken frites over en doseer de Red Hot Samurai Sauce in mooie strepen over het broodje.
- Bestrooi met de gesneden tomaat, rode peper en de fijngesneden peterselie. Dek tenslotte af met het kapje.
Gebruikte producten in dit recept

Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L
Gouda’s Glorie heeft een rijke traditie als het gaat om het bereiden van sauzen met uitstekende kwaliteit en smaak. Samuraisaus is van oorsprong...

Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie heeft een rijke traditie als het gaat om het bereiden van sauzen met uitstekende kwaliteit en smaak. Samuraisaus is van oorsprong...