Samurai Burger

Spicy burger met coleslaw en Red Hot Samurai Sauce  

Ingrediënten:

voor 1 burger:

  • 1 burgerbroodje met sesam
  • 1 verse runderburger
  • 50 g gesneden witte kool
  • 1 tl gesneden bieslook
  • 1 tl gesneden peterselie
  • 6 plakjes komkommer
  • sap en rasp van 1 limoen
  • scheutje zonnebloemolie
  • versgemalen peper
  • zout
  • 2 flinke el Red Hot Samurai Sauce

Instructies:

  1. Bak het burgerbroodje af in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak de burger aan beide kanten mooi bruin en tot de gewenste gaarheid op de bakplaat of in een anti-aanbakpan. Kruid rijkelijk met versgemalen peper en een snufje zout.
  3. Maak ondertussen de witte kool aan met een beetje Red Hot Samurai Sauce, bieslook en de peterselie.
  4. Maak de plakjes komkommer lichtjes aan met limoensap en -rasp.
  5. Snijd het broodje doormidden, smeer de onderste helft in met een beetje Red Hot Samurai Sauce en schep er de coleslaw op.
  6. Leg er de gebakken burger op en dek af met de plakjes komkommer. 
  7. Top af met Red Hot Samurai Sauce en dek tenslotte af met het kapje.

Gebruikte producten in dit recept

Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L

Gouda’s Glorie heeft een rijke traditie als het gaat om het bereiden van sauzen met uitstekende kwaliteit en smaak. Samuraisaus is van oorsprong...

Meer informatie Download productsheet

Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML

Gouda’s Glorie heeft een rijke traditie als het gaat om het bereiden van sauzen met uitstekende kwaliteit en smaak. Samuraisaus is van oorsprong...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief