Een frietje kaassaus - ontdek onze nieuwe variant!

Een Frietje met Kaassaus is in Amerika helemaal Hot. Inmiddels is dit ook in Nederland steeds meer een begrip. De Gouda's Glorie Creamy Cheese Style heeft daar een aardige bijdrage aan geleverd. Op verzoek van velen komt Gouda’s Glorie nu ook met een Tasty Cheddar Style, een hartige variant met de smaak van Cheddar! Niet alleen lekker bij een loaded fries, maar ook bij de populaire Nacho schotel of een Double Tasty Cheddar Style burger. Geen gedoe meer met blikken die na openen kort houdbaar zijn, maar in handige tube, voor optimaal doseergemak en bovendien lang houdbaar, plantaardig en dus ook nog een geschikt voor Vegans! 

Nieuwsgierig? Vraag direct een sample aan!

Header Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style tube nachos

Twee kaassaus varianten - oneindig veel toepassingen!

De consument laat zich steeds vaker verleiden door verrassende frites met toppings en is tevens bereid hiervoor meer te betalen. Als Gouda's Glorie hebben we hierop ingespeeld en twee jaar geleden de Creamy Cheese Style op de markt gebracht. Al vele ondernemers hebben deze heerlijk romige saus met de smaak van Goudse kaas aan hun gerechten toegevoegd.

Vanaf heden hebben we ook een saus met de hartige smaak van Cheddar, de Tasty Cheddar Style. Deze saus kan warm en koud worden geserveerd en is multi-toepasbaar: heerlijk op een cheeseburger ter vervanging van een plakje kaas of bij een nachoschotel, frites of kapsalon.

Tip! Wil je weten hoe je deze sauzen het beste kunt opwarmen? Bekijk hier de instructie!

Recept Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style Hamburger kaassaus

Kaassaus van Friteshuis Vleminckx valt in de smaak bij toeristen

Met 28 sauzen op de kaart is er keuze genoeg voor de toeristen die een frietje halen bij Friteshuis Vleminckx in Amsterdam. Maar een opvallende hardloper is de kaassaus: de toeristen zijn er dol op en vragen er zelf naar. Dat de saus vegan is, is voor veel gasten een onverwacht voordeel.

Lees meer: toeristen in Amsterdam dol op vegan kaassaus

Remia afbeelding Nigel met puntzak frites en fritessaus uitgezoomd

Kaassaus geeft Spirello mooie omzetboost in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland heeft met 862.000 bezoekers heel wat gasten te verleiden voor een maaltijd of een snack. Naast een aantal grote restaurants, is er op twee locaties in het park een Spirello-verkooppunt te vinden. Sinds kort is daar een upgrade van de bekende aardappelsnack verkrijgbaar: de Spirello met kaassaus. Een heerlijke snack voor een dagje pretpark, die bovendien makkelijk te doseren is en zowel warm als koud toepasbaar. 

Lees meer over extra omzet behalen met kaassaus

Gouda's Glorie Creamy Cheese Style kaassaus Toverland

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! 


Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.