Een frietje kaassaus - ontdek de nieuwe variant van Gouda's Glorie!

Een Frietje met Kaassaus is in Amerika helemaal Hot. Ook in Nederland heeft de kaassaus zijn intrede gedaan in de horecazaken. De Gouda's Glorie Creamy Cheese Style heeft daar een aardige bijdrage aan geleverd. Gouda’s Glorie nu met een nieuwe variant: de Tasty Cheddar Style, een hartige variant met de smaak van Cheddarkaas! De Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style is bovendien plantaardig en dus helemaal vegan!
Niet alleen lekker bij een loaded fries, maar ook bij de populaire Nacho schotel of een Double Tasty Cheddar Style burger. Én in een handige tube voor optimaal doseergemak en lange houdbaarheid. 

Bekijk alle kaassauzen van Gouda's Glorie

Header Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style tube nachos

Twee kaassaus varianten - oneindig veel toepassingen!

De consument laat zich steeds vaker verleiden door verrassende frites met toppings én is bereid hiervoor meer te betalen. Als Gouda's Glorie hebben we hierop ingespeeld en de Creamy Cheese Style op de markt gebracht. Al vele ondernemers hebben deze heerlijk romige saus met de smaak van Goudse kaas aan hun gerechten toegevoegd.

Vanaf heden hebben we ook een kaassaus met de hartige smaak van Cheddarkaas, de Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style. Deze kaassaus kan warm en koud worden geserveerd en is multi-toepasbaar: heerlijk op een cheeseburger ter vervanging van een plakje kaas of bij een nachoschotel, loaded frites of kapsalon.

Tip! Wil je weten hoe je deze sauzen het beste kunt opwarmen? Bekijk onze de opwarminstructie!

Recept Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style Hamburger kaassaus

Kaassaus van Friteshuis Vleminckx valt in de smaak bij toeristen

Met 28 sauzen op de kaart is er keuze genoeg voor de toeristen die een frietje halen bij Friteshuis Vleminckx in Amsterdam. Maar een opvallende hardloper is de Gouda's Glorie kaassaus: de toeristen zijn er dol op en vragen er zelf naar. Dat de saus vegan is, is voor veel gasten een onverwacht voordeel.

Lees meer: toeristen in Amsterdam dol op vegan kaassaus

Remia afbeelding Nigel met puntzak frites en fritessaus uitgezoomd

Gouda's Glorie Kaassaus geeft mooie omzetboost in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland heeft met één miljoen bezoekers heel wat gasten te verleiden voor een maaltijd of een snack. Naast een aantal grote restaurants, is er op twee locaties in het park een Spirello-verkooppunt te vinden. Sinds kort is daar een upgrade van de bekende aardappelsnack verkrijgbaar: de Spirello met Gouda's Glorie kaassaus. Een heerlijke snack voor een dagje pretpark, die bovendien makkelijk te doseren is en zowel warm als koud toepasbaar. 

Lees meer over extra omzet behalen met Gouda's Glorie kaassaus

Gouda's Glorie Creamy Cheese Style kaassaus Toverland

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! 


Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Remia.