NK de Lekkerste. Durf jij het aan?

Werk jij met kwaliteitsproducten? Maak jij dagelijks onderscheidende en smaakvolle gerechten? Wat zou het mooi zijn om daar een prijs mee te winnen. Die kans krijg je tijdens het NK De Lekkerste op de Horecava 2023. Remia Professioneel is partner van het NK en vraagt: durf jij het aan?

Een populaire wedstrijd tijdens het NK De Lekkerste is het NK Lekkerste Burger. De hamburger is niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca en biedt oneindig veel mogelijkheden voor de creatieve talenten onder ons. Remia Professioneel, die het NK Lekkerste Burger mede mogelijk maakt, is benieuwd wie in 2023 de allerlekkerste burger van Nederland op zijn of haar naam schrijft. Het draait allemaal om het beste vlees, de lekkerste toppings, de smeuïgste sauzen en het meest smaakvolle broodje. Deze wedstrijd is dé kans voor de beste hamburgermakers om zichzelf en hun bedrijf op de kaart te zetten.
Schrijf je in voor het NK Lekkerste Burger via de website van De Lekkerste Wedstrijden.

Lekkerste Loaded fries
Naast hamburgers in alle soorten en maten, smullen Nederlanders de laatste tijd ook steeds vaker van loaded fries. Onze vertrouwde Hollandse frietjes krijgen een metamorfose met verschillende smaakvolle toppings van vlees, vis of groente en allerlei sauzen en garnituren. Tijdens het NK Loaded Fries, powered by Remia Professioneel, laten de deelnemers met verrassend smaakcombinaties zien wat er allemaal mogelijk is. Wie denkt een superlekkere loaded fries te maken, mag niet ontbreken tijdens deze wedstrijd.

Inschrijven voor het NK Loaded Fries kan via de website van De Lekkerste Wedstrijden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.