Mexico Burger

Viva la Mexica! Met deze burger, aangekleed met kidneybonen, ui, jalapeño peper en afgetopt met Burger Relish.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  3. Meng de kidney bonen met de ui, gesnipperde knoflook, de cayennepeper en Burger Relish in een pannetje en bak 5 minuten tot een chili stoof. Voeg eventueel een beetje water toe voor de juiste dikte.
  4. Snijd de brioche bol open en besmeer met de American Garlic. Beleg het broodje eerst met sla en leg vervolgens de hamburger op het broodje. Garneer de burger af met een flinke lepel chili sin carne, de jalapeno peper en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill American Garlic | Tube 800 ML

Een knoflooksaus die boven anderen uitstijgt; vol en romig van smaak en hartig gekruid met een licht pittige bite. Geeft elke burger een heerlijke...

Meer informatie Download productsheet

Remia Burger & Grill Burger Relish | Tube 800 ML

De Burger Relish is een smaakmaker die elke burger kan versieren; rijk gevuld met tomaat, ui en augurk en heeft hiermee alle ingrediënten voor een...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief