Mexico Burger

Viva la Mexica! Met deze burger, aangekleed met kidneybonen, ui, jalapeño peper en afgetopt met Burger Relish.

R004.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  3. Meng de kidney bonen met de ui, gesnipperde knoflook, de cayennepeper en Burger Relish in een pannetje en bak 5 minuten tot een chili stoof. Voeg eventueel een beetje water toe voor de juiste dikte.
  4. Snijd de brioche bol open en besmeer met de American Garlic.
  5. Beleg het broodje eerst met sla en leg vervolgens de hamburger op het broodje.
  6. Garneer de burger af met een flinke lepel chili sin carne, de jalapeno peper en leg het kapje op het broodje.
  7. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill American Garlic | Tube 800 ML

Remia Wild Bill American Garlic is een knoflooksaus die boven anderen uitstijgt; vol en romig van smaak en hartig gekruid met een licht pittige bite. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet

Remia Burger & Grill Burger Relish | Tube 800 ML

De Remia Tucker Joe Burger Relish is een zoetzure frisse saus die elke burger versiert; rijk gevuld met tomaat, mosterdzaad, ui en augurk, álle ingrediënten voor een smaakvolle hamburger. Lactosevrij, glutenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.