Pulled Beef Burger

Pulled beef, aangemaakt met Smokey BBQ sauce op een malse burger en een onderscheidend broodje. De knapperige augurk en bacon maken het helemaal af!

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 café burger bun met SKYR
  • 1 beef burger
  • 100 g pulled beef
  • 25 g sla
  • 25 g rode coleslaw
  • 5 uienringen
  • 3 plakken augurk
  • 3 plakken bacon
  • 40 ml Remia Smokey BBQ sauce

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.
  2. Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stukje keukenpapier.
  3. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  4. Snijd het broodje open en besmeer beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de onderkant met sla, rode coleslaw en augurk en leg hier de burger op. 6. Garneer de burger af met de plakken krokante bacon, pulled beef en gebakken uienringen. Leg het kapje op het broodje en serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hambur...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief