
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 maisbol
- 1 beef burger
- 25 g gemengde sla
- 10 verse uienringen
- 40 ml Remia Smokey Hot Cocktail sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Frituur de grofgesneden uienringen goud-bruin en leg even op keukenpapier.
- Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey Hot Cocktail.
- Beleg het broodje eerst met sla en leg vervolgens de hamburger op het broodje.
- Maak de burger af met de gefrituurde uien en leg het kapje op het broodje.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Een echte smaaksensatie, vol en romig met een pittige bite en subtiele rooksmaak waarvoor de speciaal gerookte jalapeño zorgt. Lekker bij gegrild v...