Texas Burger

De ultieme hamburger voor de echte vleesliefhebber! Een malse beefburger met een topping van pulled pork, gemarineerd in Smokey BBQ Sauce.

Remia Burger en Grill Texas hamburger met Smokey BBQ saus op plank

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 maisbol
  • 1 beef burger
  • 100 g gegaarde varkensschouder
  • 25 g gemengde sla
  • 5 plakjes augurk
  • 40 ml Remia Smokey BBQ sauce

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  3. Meng het varkensvlees met de Smokey BBQ en verwarm rustig in een steelpannetje (eventueel een beetje water toevoegen voor de juiste dikte).
  4. Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey BBQ saus.
  5. Beleg het broodje eerst met een paar blaadjes sla en de plakjes augurk.
  6. Leg hier de hamburger op, garneer de burger af met een flinke eetlepel pulled pork en leg het kapje op het broodje.
  7. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.