Texas Burger

De ultieme hamburger voor de echte vleesliefhebber! Een malse beefburger met een topping van pulled pork, gemarineerd in Smokey BBQ Sauce.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 maisbol
  • 1 beef burger
  • 100 g gegaarde varkensschouder
  • 25 g gemengde sla
  • 5 plakjes augurk
  • 40 ml Remia Smokey BBQ sauce

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  3. Meng het varkensvlees met de Smokey BBQ en verwarm rustig in een steelpannetje (eventueel een beetje water toevoegen voor de juiste dikte).
  4. Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey BBQ saus. Beleg het broodje eerst met een paar blaadjes sla en de plakjes augurk. Leg hier de hamburger op, garneer de burger af met een flinke eetlepel pulled pork en leg het kapje op het broodje. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hambur...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief