
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 maisbol
- 1 beef burger
- 100 g gegaarde varkensschouder
- 25 g gemengde sla
- 5 plakjes augurk
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Bak de beef burger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
- Meng het varkensvlees met de Smokey BBQ en verwarm rustig in een steelpannetje (eventueel een beetje water toevoegen voor de juiste dikte).
- Snijd de maisbol open en besmeer deze met de Smokey BBQ saus.
- Beleg het broodje eerst met een paar blaadjes sla en de plakjes augurk.
- Leg hier de hamburger op, garneer de burger af met een flinke eetlepel pulled pork en leg het kapje op het broodje.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hambur...