Oriëntal Fries Deluxe

Heerlijke loaded fries met kipsaté en gebakken ei

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 portie frites
  • 100 gram saté op stokjes
  • 1 ei
  • 15 gram bladspinazie
  • 12,5 gram atjar
  • 1 augurk
  • 3 takjes bieslook
  • 10 gram pinda's
  • 10 gram gefrituurde uitjes
  • 75 gram Remia Satésaus

Instructies:

  1. Bak de satéstokjes in 8 minuten op de bakplaat gaar of gaar ze in de oven op 180°C.
  2. Snijd de augurk in fijne reepjes.
  3. Hak de pinda's grof of druk deze met je handen stuk.
  4. Frituur de frites in 5 minuten mooi krokant en goudbruin en leg deze in een kraft bakje.
  5. Bak een eitje op de bakplaat.
  6. Verdeel de atjar, bladspinazie en augurk over de frites. Plaats het gebakken eitje aan de zijkant op de frites. Leg de satéstokjes over de frites heen en garneer de satésaus hierover.
  7. Garneer het geheel af met de gefrituurde uitjes, bieslook en pinda's.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Satépasta | Emmer 12 KG

De beste basis voor huisgemaakte Satésaus. De ambachtelijke receptuur met zorg samengesteld uit de beste kruiden en specerijen is een ware smaaksen...

Meer informatie Download productsheet

Remia Satépasta | Emmer 3 KG

De beste basis voor huisgemaakte Satésaus. Zo te gebruiken of nog te personaliseren met je eigen ingrediënten. De 3 KG emmer is goed voor 4,8 L Sat...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief