Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 hotdog bun
- 1 hotdog
- 25 g zuurkool
- 3 plakken bacon
- 3 plakjes gegrilde paprika
- 10 g gefrituurde uitjes
- 40 ml Remia Bikkelsaus
Instructies:
- Bak de bacon krokant en laat deze op keukenpapier uitlekken.
- Bak de hotdog op een bakplaat in 3,5 minuut om en om tot deze een mooi kleurtje heeft.
- Vouw de bun open en smeer beide zijden in met Bikkelsaus. Beleg de bun met zuurkool en bacon. Plaats de hotdog worst ertussen.
- Garneer de hotdog met stukjes gegrilde paprika en Bikkelsaus. Eet smakelijk!
Tip: Maak de Bikkeldog nóg stoerder door pulled pork voor de topping te gebruiken!
Gebruikte producten in dit recept
Remia Bikkelsaus | Tube 800 ML
Remia Bikkelsaus is een saus met een stevige bite op basis van de Remia Fritessaus Classic. Lekker kruidig en met een knapperig uitje past deze perfect bij frites en snacks. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in 800ml tube.