Bikkeldog

Een hotdog met zuurkool voor echte Bikkels!


R086.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 hotdog bun
  • 1 hotdog
  • 25 g zuurkool
  • 3 plakken bacon
  • 3 plakjes gegrilde paprika
  • 10 g gefrituurde uitjes
  • 40 ml Remia Bikkelsaus

Instructies:

  1. Bak de bacon krokant en laat deze op keukenpapier uitlekken.
  2. Bak de hotdog op een bakplaat in 3,5 minuut om en om tot deze een mooi kleurtje heeft.
  3. Vouw de bun open en smeer beide zijden in met Bikkelsaus. Beleg de bun met zuurkool en bacon. Plaats de hotdog worst ertussen.
  4. Garneer de hotdog met stukjes gegrilde paprika en Bikkelsaus. Eet smakelijk!

Tip: Maak de Bikkeldog nóg stoerder door pulled pork voor de topping te gebruiken!

Gebruikte producten in dit recept

Remia Bikkelsaus | Tube 800 ML

Remia Bikkelsaus is een saus met een stevige bite op basis van de Remia Fritessaus Classic. Lekker kruidig en met een knapperig uitje past deze perfect bij frites en snacks. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.