
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 hot dog bun
- 1 hot dog
- 75 g pulled beef
- 25 g ijsbergsla
- 25 g rode coleslaw
- 3 plakken bacon
- 5 plakjes augurk
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.
- Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de bacon krokant en verwarm de hotdog.
- Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey BBQ.
- Beleg het broodje met sla, rode coleslaw, augurk en bacon.
- Plaats de hot dog worst er tussen en doe er een flinke lepel pulled beef op.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hambur...