Black Jack's Dog

Voor de echte vleesliefhebber! Een kwalitatieve hotdog met een topping van pulled beef, rode coleslaw, bacon, augurk en Smokey BBQ sauce.

R013.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 hot dog bun
  • 1 hot dog
  • 75 g pulled beef
  • 25 g ijsbergsla
  • 25 g rode coleslaw
  • 3 plakken bacon
  • 5 plakjes augurk
  • 40 ml Remia Smokey BBQ sauce

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.
  2. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de bacon krokant en verwarm de hotdog.
  3. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey BBQ.
  4. Beleg het broodje met sla, rode coleslaw, augurk en bacon.
  5. Plaats de hot dog worst er tussen en doe er een flinke lepel pulled beef op.
  6. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.