
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 3 sandwichboterhammen
- Buikspek
- 40 g aardappelsalade
- 2 plakjes tomaat
- paar takjes bieslook
- 40 ml Remia Smokey Hot Cocktail sauce
- 2 lange prikkers
Instructies:
- Snijd het spek in plakken van ongeveer 1/2 cm en bak deze krokant op de bakplaat.
- Rooster het sandwichbrood en smeer twee geroosterde boterhammen in met de Smokey Hot Cocktail en een geroosterde boterham met aardappelsalade.
- Beleg een boterham met Smokey Hot Cocktail en de boterham met aardappelsalade met Smokey Hot Cocktail, spek en tomaat. Stapel deze op elkaar.
- Garneer het geheel met gesneden bieslook.
- Leg de derde boterham erop en steek er twee lange prikkers doorheen.
- Snijd de sandwich schuin doormidden en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Een echte smaaksensatie, vol en romig met een pittige bite en subtiele rooksmaak waarvoor de speciaal gerookte jalapeño zorgt. Lekker bij gegrild v...