Wild Bill's Jacket Potato met zuurkool, spekjes en gefrituurde uitjes

Met zuurkool, spekjes en gefrituurde uitjes als vulling voor de gepofte aardappel creëer je een winterse variant - die natuurlijk de rest van het jaar ook in de smaak valt!

R129.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Bak de spekjes krokant en laat op een zeefje uitlekken. Knijp de zuurkool uit zodat je het meeste vocht kwijt bent.
  2. Maak een insnede in de gepofte aardappel en besmeer deze aan beide binnenzijden met de American Garlic.
  3. Beleg de gepofte aardappel met zuurkool. Garneer het geheel met spekjes, uitjes en wat extra American Garlic. Pak de gepofte aardappel in een Burger & Grill vel en serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill American Garlic | Tube 800 ML

Remia Wild Bill American Garlic is een knoflooksaus die boven anderen uitstijgt; vol en romig van smaak en hartig gekruid met een licht pittige bite. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.