
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 flaguette
- 5 plakken picanha
- 25 g ijsbergsla
- 25 g rode coleslaw
- 5 plakken augurk
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Kruid het vlees met peper en zout. Bak het hele staartstuk op hoog vuur om en om en geef het een mooie bruine buitenkant.
- Zet het vervolgens in de oven en gaar het vlees op kerntemperatuur (56°C). Controleer dit met een kerntemperatuurmeter. Laat het vlees 10 minuten rusten.
- Was de sla en maak droog. Snijd de sla in hele fijne reepjes.
- Snijd het broodje open en besmeer aan beide binnenzijden met Smokey BBQ.
- Beleg de onderkant met de sla, rode coleslaw en augurk.
- Snijd dunne plakken vlees en beleg hiermee het broodje.
- Garneer het broodje met een paar toefjes saus en leg het kapje erop.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hambur...