Black Jack's Steak Sandwich

Een plaatje op het bord maar ook fantastisch lekker. Deze flaguette met picanha, ijsbergsla, coleslaw, augurk en Smokey BBQ sauce.

R021.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het hele staartstuk op hoog vuur om en om en geef het een mooie bruine buitenkant.
  2. Zet het vervolgens in de oven en gaar het vlees op kerntemperatuur (56°C). Controleer dit met een kerntemperatuurmeter. Laat het vlees 10 minuten rusten.
  3. Was de sla en maak droog. Snijd de sla in hele fijne reepjes.
  4. Snijd het broodje open en besmeer aan beide binnenzijden met Smokey BBQ.
  5. Beleg de onderkant met de sla, rode coleslaw en augurk.
  6. Snijd dunne plakken vlees en beleg hiermee het broodje.
  7. Garneer het broodje met een paar toefjes saus en leg het kapje erop.
  8. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.