Black Jack's Steak Sandwich

Een plaatje op het bord maar ook fantastisch lekker. Deze flaguette met picanha, ijsbergsla, coleslaw, augurk en Smokey BBQ sauce.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Kruid het vlees met peper en zout. Bak het hele staartstuk op hoog vuur om en om en geef het een mooie bruine buitenkant. Zet het vervolgens in de oven en gaar het vlees op kerntemperatuur (56°C). Controleer dit met een kerntemperatuurmeter. Laat het vlees 10 minuten rusten.
  2. Was de sla en maak droog. Snijd de sla in hele fijne reepjes.
  3. Snijd het broodje open en besmeer aan beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de onderkant met de sla, rode coleslaw en augurk. Snijd dunne plakken vlees en beleg hiermee het broodje. Garneer het broodje met een paar toefjes saus en leg het kapje erop. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hambur...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief