
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 hot dog bun
- 100 g pulled beef
- 25 g ijsbergsla
- 25 g rode coleslaw
- 3 plakken augurk
- 4 Amsterdamse uien
- 10 gefrituurde uienringen
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes. Halveer de amsterdamse uien.
- Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Frituur grofgesneden uienringen goudbruin en leg dit even op keukenpapier.
- Snijd de hot dog bun open en besmeer deze aan beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de bun vervolgens met sla, rode coleslaw en de pulled beef.
- Garneer het broodje met de gefrituurde uienringen, de augurk en Amsterdamse uien. Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hambur...