Pulled Beef Wrap

It's a wrap! Met heel weinig ingrediënten - die je tevens voor een burger of hotdog kunt gebruiken - maak je deze fantastische wrap!

R019.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Smeer het vikingbrood in met een laagje Smokey BBQ.
  2. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan.
  3. Beleg de wrap vervolgens met atjar, gevolgd door de pulled beef.
  4. Rol de wrap op en snijd deze in gelijke stukken van circa 2 cm.
  5. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.