Romig én Crunchy!

De Hamburger, onwijs populair binnen fastservice en restaurants. Wie heeft er nu niet een mooie hamburger op de kaart staan. De Sausmeesters van Gouda’s Glorie ontwikkelden een echte allemansvriend! De Gouda’s Glorie Original Burger Sauce. Een hamburgersaus met een stevig bite! Rijk gevuld met knapperige stukje ui en augurk. Een saus waarmee je een hamburger in één keer royaal belegd en niet veel andere ingrediënten nodig hebt om deze een rijke smaak te geven. Een saus die elke gast weet te waarderen!

Vraag direct een sample aan!

Ontdek de multi-toepasbaarheid!

De Original Burger Sauce van Gouda's Glorie leent zich naast hamburgers ook perfect voor loaded fries, wraps en een broodje Mexicano. Met een aantal simpele ingrediënten kun je de lekkerste gerechten maken en jouw gasten volop variatie bieden. Deze saus weet iedere gast te waarderen. 

Meer weten? Bekijk dan hieronder de volledige recepten. 

Mix & Match met de speciaalsauzen van Gouda's Glorie

Of je nu kiest voor de hartige kaassaus, vurige samuraisaus, romige knoflooksaus of zoete chilisaus; met de speciaalsauzen van Gouda's Glorie speel je in op elke trend en verrijk je in een handomdraai ieder gerecht.
De sauzen zijn heerlijk bij frites, perfect op een hamburger en uitstekend te combineren met populaire snacks zoals een frikandel, mexicano of wrap.
Probeer nieuwe combinaties, verbreed je assortiment en verleid de gast!


Laat je inspireren!

CoverTastyCheese 1600 x 900 px .jpg

TRY NOW!

Wil je zelf aan de slag met de Original Burger Sauce? Vraag dan nu een sample aan en laat je inspireren door onze recepturen. 

*Samples kunnen alleen door foodprofessionals worden aangevraagd en maximaal één per adres.

Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.