Black Angus Burger met geroosterde pastinaak, tomaat en gekarameliseerde uien

Bakken, grillen op de BBQ of in de pan: met hamburgers kan het écht allemaal. Deze stoere mini-burgers passen perfect binnen de shared dining trend van nu. Simpel, maar zó lekker.

R062.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 4 Black Angus Burger à 100 gram
  • 4 brioche buns
  • 2 tomaten
  • 2 witte uien
  • 2 stuks pastinaak
  • 2 el olijfolie
  • 60 ml Remia Grillsaus

Instructies:

  1. Zet de oven op 200°C. Schil de pastinaak met de dunschiller en snijd deze vervolgens over de lengte in vieren. Meng de pastinaak met olijfolie, peper en zout en rooster deze 10 minuten in de oven op een bakplaat.
  2. Snijd de uien in grote ringen. Bak de burgers op een hete bakplaat van 210°C zonder olie of vet. Laat ze vervolgens 3 minuten rusten. Leg de uien er vervolgens bij op de bakplaat en draai de burgers om. Bak de burgers nog 2 minuten en bak de uien lekker bruin.
  3. Snijd de tomaat in plakken. Snijd de broodjes open en rooster ze heel even op de bakplaat.
  4. Smeer de onderkant van de broodjes in met grillsaus. Bouw de broodjes vervolgens op; eerst de tomaat, dan de Black Angus Burger, uien en de pastinaak. Voeg nog wat extra grillsaus toe en leg de dakjes op de brioche broodjes.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Grill Saus | Emmer 2,5 L

Remia Grillsaus is rijk gevuld, licht pikant en bereid met verse stukjes ui en paprika. Dé ideale smaakmaker bij een hamburger en gegrild vlees. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.