Ingrediënten:
- 1 crispy chicken burger*
- 1 hamburgerbroodje
- ½ tomaat
- 2 el maïskorrels
- 2 blaadjes krulsla
- 3 rode uiringen
- 2 el Gouda’s Glorie Mexican Salsa
*Ook lekker met een vegetarische kipburger
Instructies:
Bereidingswijze
- Snijd de zaadlijsten van de tomaat eruit, snijd het vruchtvlees in blokjes en meng met de maïskorrels. Maak lichtjes aan met een beetje van de Mexican Salsa.
- Bak de burger krokant in de friteuse en laat uitlekken.
- Snijd het broodje doormidden en rooster kort op het kruim op de bakplaat.
- Smeer de onderkant van het broodje rijkelijk in met de Mexican Salsa en leg er de burger op.
- Leg er de slablaadjes op en top rijkelijk met de tomaat en maïs.
- Top met de uiringen en leg er tenslotte het kapje op.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Mexican Salsa | Tube 850ml
Een mild pittige salsa, bereid met grote stukken tomaat, ui en jalapeñopepers. Met deze salsa is eindeloos te variëren. In combinatie met Gouda’s Glorie Tasty Cheddar Style perfect te gebruiken
als dipsaus bij krokante tortillachips, maar ook als topping voor een nacho-schotel of een Mexican burger en als smaakmaker bij o.a. wraps en bowls.