Smoske pikant

Een rijk belegd broodje met kipfilet, ei en de romig pittige Samurai saus

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • Frans stokbrood 57 cm
  • 40 g rucola
  • 100 g gebraden kipfilet plakjes sweet & spicy
  • 1/4 rode paprika
  • 1/2 gekookt ei
  • 60 ml DeVlaendere Samurai saus

Instructies:

  1. Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
  2. Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Snijd het gekookte ei in plakjes en de paprika in reepjes.
  3. Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Samurai saus. Beleg deze vervolgens over de gehele lengte met rucola. Leg om en om de plakjes gebraden kipfilet op het stokbrood en daar bovenop reepjes paprika en plakken ei.
  4. Top het geheel af met Samurai saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!

Gebruikte producten in dit recept

DeVlaendere Samuraisaus | Bokaal 3 L

Samuraisaus van DeVlaendere is een romige saus met een heerlijk vurige smaak. De saus, op basis van tomaten, paprika en rode peper, is de smaakma...

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Samuraisaus | Tube 1 L

Samuraisaus van DeVlaendere is een romige saus met een heerlijk vurige smaak. De saus, op basis van tomaten, paprika en rode peper, is de smaakma...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief