Berehap

Berehap met knoflooksaus, chilisaus of de pittige Samuraisaus.


Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Ontdooi de gehaktbal en snijd deze in vier gelijke stukken. Pel de ui en snijd vier uienringen.
  2. Pak de satéprikker en doe de gehaktbal en de ui om en om op de satéprikker. Frituur de berenhap volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Serveer met een van de Gouda's Glorie Snacksauzen of combineer twee sauzen met elkaar.

Tip: Serveer bij de berehap gebakken uitjes.

Naar de beurspagina Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.