Berehap

Berehap met knoflooksaus, chilisaus of de pittige Samuraisaus.


berenhap_samurai.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Ontdooi de gehaktbal en snijd deze in vier gelijke stukken. Pel de ui en snijd vier uienringen.
  2. Pak de satéprikker en doe de gehaktbal en de ui om en om op de satéprikker. Frituur de berenhap volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Serveer met een van de Gouda's Glorie Snacksauzen of combineer twee sauzen met elkaar.

Tip: Serveer bij de berehap gebakken uitjes.

Gebruikte producten in dit recept

Gouda's Glorie Fresh Garlic Sauce | Tube 850 ML

Gouda’s Glorie Fresh Garlic Sauce is een frisse en romige knoflooksaus op basis van magere yoghurt, peterselie en knoflook. Heerlijk bij shoarma, gyros en hamburgers. Bereid met vrije uitloop eieren en glutenvrij. Verpakt in handzame 850ml tube.

Meer informatie Download productsheet

Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML

Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een handzame 850ml tube.

Meer informatie Download productsheet

Gouda's Glorie Sweet & Spicy Chili Dip | Tube 850 ML

Gouda’s Glorie Sweet & Spicy Chili Dip is lekker zoet en pittig van smaak. Deze multi-toepasbare saus is heerlijk bij diverse gefrituurde snacks, hamburgers en wraps. Lactosevrij, allergenenvrij, glutenvrij én vegan. Verpakt in handzame 850ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.