Lamskoteletjes van de grill

Deze lamskoteletjes met peper, zout en tijm zijn een hit in elk restaurant. Bij deze tapas heb je geen mes en vork nodig, het heeft z'n eigen handvatje. Wat tomaatjes voor de kleur en een beetje knoflooksaus in een bakje on the side. Dippen maar!

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 800 g lamsrack
  • 10 takjes tijm
  • Peper en zout naar smaak
  • 8 trosjes tomaat
  • 1 el zonnebloemolie
  • 40 ml Remia Knoflooksaus

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Kruid de lamsrack met peper en zout.
  3. Zet een zware koekenpan of braadpan op hoog vuur en bak de lamsrack in weinig olie in vijf minuten mooi bruin.
  4. Haal de lamsrack vervolgens van het vuur en plaats deze op een bakpaat in de oven, samen met de takjes tijm en de trostomaatjes. Laat dit geheel 8 minuten garen.
  5. Haal de lamsrack uit de oven en geef het vlees 5 minuten rust alvorens het te snijden. Serveer met knoflooksaus.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Knoflook Saus | Cups 54 x 40 ML

Remia Knoflooksaus is een zacht romige saus die bereid is met verse knoflook. Heerlijk bij een kipspies of broodje shoarma. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handige 40ml cup.

Meer informatie Download productsheet

Remia Knoflook Saus | Emmer 2,5 L

Remia Knoflooksaus is fris en tegelijk romig van smaak. Bereid met verse knoflook en peterselie voor de ultieme knoflooksensatie. Heerlijk bij diverse vleesgerechten. Met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.