Broodje beenham van de bakplaat

Broodje beenham met Remia satésaus. 

R070.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 kaiserbroodje
  • 3 plakken beenham
  • 1/2 ui in ringen
  • 1/2 krop little gem sla
  • 25 g coleslaw van witte of rode kool
  • 75 ml Remia Satésaus

Instructies:

  1. Snijd de little gem sla in ringetjes.
  2. Vouw de plakken ham in elkaar en bak deze gedurende 4 minuten om en om op de bakplaat.
  3. Bak ook de uienringen op de bakplaat in 4 minuten goudbruin.
  4. Snijd de kaiserbroodjes open en beleg deze met coleslaw en little gem sla.
  5. Leg hierop de gebakken beenham en de satésaus.
  6. Garneer het geheel met gebakken uien en plaats het dakje op het broodje. Serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Satépasta | Emmer 12 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.

Meer informatie Download productsheet

Remia Satépasta | Emmer 3 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.