Pitabroodje met kipshoarma

Deze allemansvriend met een culinaire twist zet je in een handomdraai bij jouw gasten op tafel. De pita, kipshoarma, rode paprika en groene asperges vormen een smakelijke basis. De chilisaus en koriander zorgen voor de smakelijke finishing touch.


Remia - Inspiratiemagazine Chilisaus.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 50 g kipshoarma
  • 1 pitabroodje
  • 1/4 rode paprika
  • 2 groene asperges
  • koriander
  • 15 ml Remia Chilisaus

Instructies:

  1. Kook de asperges in water met zout groen en beetgaar in ongeveer 2 minuten. Koel de asperges vervolgens direct terug in koud water en snijd deze in stukken van 3 cm.
  2. Rooster de paprika in een voorverwarmde oven (220°C) gedurende 12 minuten tot deze zwart geblakerd is. Laat deze 10 minuten afkoelen en verwijder de geblakerde schil en zaadlijsten. Snijd de gegrilde paprika in kleine stukjes.
  3. Bak de kipshoarma in 6 minuten mooi bruin en gaar.
  4. Bak het pitabroodje in 3 minuten bruin in de oven.
  5. Vul het pitabroodje met de kipshoarma, asperges en paprika. Garneer het broodje met chilisaus en een takje koriander.

Tip: Gegrilde paprika is ook kant-en-klaar te koop bij de groothandel.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Chilisaus | Tube 800 ML

Remia Chilisaus is een lekker zoet én pittige saus, met een hartige ondertoon. Heerlijk bij nacho’s, gamba’s, loempia’s en als dipsaus bij bittergarnituur. Lactosevrij, glutenvrij, allergenenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet

Remia Sweet & Spicy Chili | Tube 800 ML

Remia Sweet & Spicy is een pittige, maar toch zoete saus. Heerlijk bij nacho’s, gamba’s, loempia’s en als dipsaus bij bittergarnituur. Lactosevrij, glutenvrij, allergenenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.